
Günlerdir sürdürülen mücadeleden yenik çıktım.
TOOMD Yönetim kuruluna; 22/02/2013
Günlerdir sürdürülen mücadeleden yenik çıktım.Bu meslekte ve bu meslek adamlarının içinde yaşadığım ve gördüklerimden sonra meslek adamlığı ve dürüstlüğün olmadığına karar verdim.Aşağıda açıklayacağım ve daha başka bir çok sebebten dolayı istifa etmeye karar verdim.Dernek yönetimi tarafından kabulunü arz ediyorum.
Gündemimizde son mevzu olan olaylarla bağlantılı olarak bir çok kişinin gizlenerek yapmış olduğu açıklamalara rağmen,dürüstçe fikirlerimi anlatmam sebebiyle mesai saatlerinde aba altından sopa gösteren dostça telefonlar ve ayrıca istirahat saatlerimde gece saat 01.30 dan 05.30 a kadar devam eden gizlenmiş numaralarla rahatsız edici ve taciz edici telefonlar almaktayım.
BU KALİTEDE BULUNAN ÜYELERİN VE İNSANLARIN BULUNDUĞU BİR TOPLUMDA BULUNMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN İSTİFA EDİYORUM.Binlerce üyesi bulunan eczacılar odası kadar olamamış bu dernek ve yönetimini protesto ediyorum.
Levent Akagündüz.
Not : Aldığım bu kararım ve diğer sebeblerden dolayı benim ve ailemin başına gelecek her türlü olaydan dolayı türkiyede bulunan tüm optik dernekleri,konfederasyon ve federasyon yetkilileri ve onların yakınları sorumlusudur. Tüm telefonlarım dün gece itibari ile dinlemeye alınmıştır.
Bu dilekçenin yayın hakkı sadece OPTİSYENİN SESİ İNTERNET SİTESİNE aittir.
Ve bu yazım optisyenin sesine son yazımdır.Bu yayın bu sitenin dürüstlüğününde ispatıdır.
levent beye yapılan tüm gözlükcülere yapılmıştır ama nerdeee bazı gözlükcüler var dükkanlarına kamera koyup evlerinden dükkanlarını idare ederler meslek adına birşey yapmazlar bence levent bey cekil köşene kim ne yaparsa yapsın işine bak ugraşma bu insanlarla bende sizin gibiydim çok ugraştım baktım sonuç yok şimdi işimle ugraşıyorum teşekkürler meslektaşlarım bir arkadaşımız daha köşesine çekildi..