Türkiyenin önde gelen firmalarından Opak Lens Deposu,geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri serisinin 6.sını 07/08/2011 Pazar günü Bogazda güzel bir gezi teknesinde verdi. Konuklar bir yandan yemeklerini yerken bir yandan da Boğaziçinin yalılarını,köprülerini,İstanbulun güzelliklerini denizden seyrettiler. Yemekte Opak Lens Ltd.Şti. Genel Koordinatörü sayın Ayla Aydemir ile yaptığımız söyleşide; Müşterilerimize verdiğimiz hizmetin daha kaliteli olması için […]
08 Ağustos 2011 - 12:32 'de eklendi.
Türkiyenin önde gelen firmalarından Opak Lens Deposu,geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri serisinin 6.sını 07/08/2011 Pazar günü Bogazda güzel bir gezi teknesinde verdi.
Konuklar bir yandan yemeklerini yerken bir yandan da Boğaziçinin yalılarını,köprülerini,İstanbulun güzelliklerini denizden seyrettiler.
Yemekte Opak Lens Ltd.Şti. Genel Koordinatörü sayın Ayla Aydemir ile yaptığımız söyleşide; Müşterilerimize verdiğimiz hizmetin daha kaliteli olması için Opak Lens deposu çalışanlarının motivasyonlarının da yüksek olması gerektiğini belirtti.
Konuklar arasında bulunan sayın Turgut Çakar ile de yaptığımız söyleşide tüm çabalarının gelecek nesilerimize daha saygın,daha kazançlı,bir sektör bırakmak için olduğunu belirtti.
Tüm Personel bir yıl sonra tekrar bir tekne gezisinde buluşmak üzere sözleşti.Ve bu güzel günün bir anını birlikte bir karede buluşarak Opak Lens Deposu Ailesi olarak bu kareyi dondurdular.
Gecenin ilerleyen dakikalarında teknede Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı sn.Erol Harbi nin doğum günü olması nedeniyle kesilen pasta ve çalan güzel müzik eşliğinde gece tamamlandı.
Personeliyle birlikte birşeyleri paylaşmanın verdiği hazdan bahseden sn.Erol Harbi bu türde ki organizasyonlara,seminerlere,eğitimlere önem verdiklerini belirterek,devamının geleceğini söyledi.
Fotoğrafları orijinal boyutlarında görebilmek için lütfen fotoğrafların üzerlerine tıklayınız.
Retinitis pigmentosa ve yaşa bağlı makula dejenerasyonu gibi...
Marcolin’in Türkiye’deki resmi distribütörü Merve Optik’tir....
Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık ban...
Ufukla yükseklik arasındaki farkı göremeyenler, kibirle bilg...
Venedik'teki tarihi Palazzo Flangini'de "The Lens of Time – ...
Göz hastalıkları alanında uzmanlığıyla tanınan değerli mesle...
Fransa’da göz sağlığı alanındaki yetki sınırlarına dair tart...
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...