Hickmann, kendi adını taşıyan gözlük markasının tanıtımı için İstanbul’a geldi.
18 Ekim 2014 - 13:30 'de eklendi ve 9340 kez görüntülendi. A+A-
118 cm’lik bacak boyuyla “En Uzun Bacaklı Manken” olarak Guinness Dünya Rekorları Kitabı’na giren Brezilyalı top model Ana Hickmann, THY’ye ait bir uçakla dün saat 22.00 sıralarında İstanbul’a geldi.
Sau Paulo’dan İstanbul’a gelen Hickmann’ı İntergöz sahibi Sami Demir çiçekle karşıladı.
Kendi ismini taşıyan gözlüklerin tanıtımı için gelen Ana Hickmann sempatik tavırları ile dikkat çekti. Ana Hickmann İstanbul’dan büyülendiğini dile getirdi.ANA HİCKMAN İSTANBUL’DA
Brezilyalı top model Ana Hickmann, kendi adını taşıyan gözlük markasının tanıtımı için İstanbul’a geldi.Mercedes- Benz Fashion Week’te modacı Hakan Akkaya’nın düzenleyeceği defilenin ana sponsoru olan güzel manken İstanbul’a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İstanbul’da bulunduğu süre zarfında kenti gezeceğini de dile getiren Ana Hickmann,Kapadokya’ya da gitmek istediğini dile getirdi.”En Uzun Bacaklı Manken” olarak Guinness Dünya Rekorları Kitabı’na giren Ana Hickmann samimi itiraflarda bulundu.
Victoria’s Secret’ın top modeli Ana Hickmann, İstanbul’a gelmekten duyduğu memnuniyeti anlattı. Sempatik ve sıcak tavırları ile soruları yanıtladı.
Tanıtım kapsamında İstanbul’a gelen Ana Hickmann, İstanbul’u çok beğendiğini ve Kapadokya’yı da görmek istediğini belirtti.
Ana Hickmann tarihi yerleri gezmek istiyor.
AB pazarında tıbbi cihazların bulunabilirliğinin izlenmesini...
Herşeyi sınırsızca paylaşabildiğiniz bir dost, yola birlikte...
Türkiye’ nin optik dijital dergisi, Tüm cihazlarda erişilebi...
Benedikt Hoffmann, Alcon'un yeni Vision Care Avrupa Ticari O...
Aynı durum gözlükçüler içinde geçerlidir. Hasta verilerini p...
Sonbaharda çoğu insan arabasını yeniler ve daha çok güvenliğ...
19 Kasım 2023 tarihinde yaşanan yağışlar sonucunda meydana g...
Türkiye’de Optik Sektörü AB ülkelerine göre çok daha farklı ...
Depreme bağlı olumsuz etkilerin Adıyaman, Hatay, Kahramanmar...
Batı Avustralya'da yapılan bir araştırma miyopluğun asıl sor...