BIST 100
14.182,89 -0,37%
DOLAR
48,6404 0,03%
EURO
56,1655 -0,06%
GRAM ALTIN
6.710,07 -0,16%
BITCOIN
77.111,00 -2,50%
FAİZ
40,28 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
98,66 -0,24%
GBP/TRY
65,5873 -0,18%
EUR/USD
1,1539 -0,09%
BRENT PETROL
104,18 0,95%
ÇEYREK ALTIN
10.972,85 -0,14%

Erzirve Optik, Fuarda Yerli Klipsli Markalarıyla Dikkat Çekti

Erzirve Optik, Ankara Başkent Fuarı’nda Giorgio Valenti Clip-on ve Target Clip-on markalarıyla geniş yerli koleksiyonunu sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

gioggiovalentini

Erzirve Optik, Başkent Fuarı’nda Yerli Clip-on Markalarıyla Dikkat Çekti

Ankara Başkent Fuarı'nda, Erzirve Optik olarak Türkiye'de ürettiğimiz yerli markalarımız Giorgio Valenti Clip-on ve Target Clip-on ile Türkiye'nin en kaliteli ve en geniş model yelpazesine sahip firması olmanın mutluluğunu dostlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte yaşadık.

Başkent Fuarı’nda Erzirve Optik İmzası

Fuar süresince bizi yalnız bırakmayan oda başkanlarımıza, hocalarımıza, iş ortaklarımıza ve fuarı özenle organize eden Başkent Global Fuarcılık'a teşekkür ederiz.

Ankara'da gerçekleştirilen Başkent Fuarı, sektör profesyonellerinin bir araya geldiği önemli buluşmalardan biri olurken, Erzirve Optik de Türkiye'de ürettiği yerli clip-on markalarıyla fuarda yer aldı.

Erzirve Optik’in fuardaki odağı: Türkiye'de üretilen Giorgio Valenti Clip-on ve Target Clip-on markalarıyla geniş model seçeneklerini Türk gözlükçülerinin beğenisine sunmak.

Clip-on Gözlükte Geniş Model Yelpazesi

Clip-on gözlük denildiğinde akla ilk gelen marka olmanın sorumluluğunun bilincindeyiz ve meslektaşlarımızın ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz.

Ürettiğimiz gözlüklerde sınırsız yedek parça, sınırsız klips ve antifar sunmanın gözlükçülerimiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız.

Meslektaşlar için önemli detay: Sınırsız yedek parça, klips ve antifar desteği, clip-on gözlüklerin kullanım sürecinde gözlükçülere önemli bir avantaj sağlamayı hedefliyor.

Ar-Ge ve Model Çeşitliliği Artacak

Bundan sonraki süreçte de Clip-on gözlük alanında Ar-Ge çalışmalarımızı ve model çeşitliliğimizi artırarak, Türkiye'nin klipsli gözlük üreticisi olma sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz.

Erzirve Optik, Türkiye'deki üretim gücünü yeni modeller ve geliştirme çalışmalarıyla destekleyerek clip-on gözlük alanındaki ürün yelpazesini daha da genişletmeyi hedefliyor.

Giorgio Valenti ve Target Türk Gözlükçüsüne Emanet

Geniş koleksiyonuyla Target ve Giorgio Valenti Clip-on gözlüklerimizi Türk gözlükçüsüne emanet ediyoruz.

“Bir ülkenin zenginliği, sahip olduğu markalar kadardır.”

Teşekkür ve Saygılarımızla

Tüm meslektaşlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Recep HİRİK

Erzirve Optik Yönetim Kurulu Başkanı

 

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Aralık 2025

Aralık 2025

Kasım 2025

Kasım 2025

Ekim 2025

Ekim 2025

Eylül 2025

Eylül 2025

Agustos 2025

Agustos 2025

Temmuz 2025

Temmuz 2025

Quantum Eyewear
Son dakika gelişmelerinden ilk sen haberdar ol.