
Bu reklâmların bir yenisi de "Elegance Optik Shops" mağazalar zincirinden gelmektedir. Bu işin yasal boyutu konusunda henüz bir açıklık oluşmamasına rağmen, yapılan yorum farklılıkları kafaları karıştırmaya devam ederken, Atasun Optik ten sonra EOS Mağazaları da televizyon reklamlarına başladı.
Geçtiğimiz yılın ilk yarısında gündemimizi en çok meşgul eden konulardan biri de "Gözlük mağazalarının reklâmı olur mu?" Tartışması idi.
Hall Group'un Türkiye'ye gelişinden sonra, Atasun Optik adı çerçevesinde, sektörümüz televizyon reklamları ile tanışmış oldu. Söz konusu reklamlar, ilk kez yapıldığı için de, aldığı eleştiriler beklenen den fazla idi.
Şimdi, bu reklâmların bir yenisi de "Elegance Optik Shops" mağazalar zincirinden gelmektedir. Bu işin yasal boyutu konusunda henüz bir açıklık oluşmamasına rağmen, yapılan yorum farklılıkları kafaları karıştırmaya devam ederken, Atasun Optik ten sonra EOS Mağazaları da televizyon reklamlarına başladı.
Bugün için çok fazla bir şey diyemiyoruz. ancak bu reklam kampanyasının da sektörde oldukça konuşulacağını ve ses getireceğini düşünüyoruz.
Bence artık elmalar armutlar. Ortaya çıkıyor.
Bence eleştirmeyelim herkes bildigi yalnislari açıkça yazsın.
Kayatur dan shoplardan dolayı mal almıyoruz.
Merve optik heryere herkese markete bakkala kırtasiyeye internete çok fazla mal verdigi icin
Luxoptika kendilerini çok farklı gördükleri icin bizlere artık para kazandirmadilari icin
Safilo göz group tan dolayı
ve birçok firmanın eksileri ni yazalım
Tabi burda iyi yapılan isleride yazalım
Doğan optiğin ibo Show da yaptıklarını unutamayız gozluk gozlukcuden alınmalı kampüsünden harikaydi
Merveoptigin istikrarlı. Reklamları
Safiloonun Bursaspor’a şampiyonluğundan sonra sponsorluğu
Ser optiğin her dergide başarılı reklam çalısmaları
Doğan optiğin Manisaspor’a sponsorluğuulusalbasinda sektörümüzü güçlü göstermiştir ve bunlara daha ilave edeceğim bir çok reklam calışması sizlerde yazın kim neleri iyi yPiyornelerikotuyapiyor