Kuruluş aşamaları tamamlanmış Birliğimizin, pandemi dolayısıyla müteakip defalar ertelenen genel kurulu nihayet bu hafta sonu gerçekleşecektir.
02 Nisan 2021 - 16:59 'de eklendi.
Kuruluş amaçları ile ana unsurları belirtilmiş olan kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları arasında yer alan; Optisyenler ve Gözlükçüler arasında mesleki deontolojiyi ve dayanışmayı korumak, Mesleğimizin kamu ve kişi yararına uygulanıp geliştirilmesini sağlamak ve meslek mensuplarının hak ve yararlarını korumak amacıyla kurulan, bu hafta sonu yapılacak Birliğimizin ilk seçimli genel kurulu sektörümüze hayırlı olsun.
Türkiye genelinde kurulan Optisyen ve Gözlükçüler Odalarını temsilen genel kurulda yönetim kurulu seçiminde oy kullanacak delegeler Birlik yönetimini belirleyeceklerdir.
3 – 4 Nisan 2021 tarihinde Ankara Hilton otelinde düzenlenecek olan olağan büyük Genel Kurul toplantısında yönetime aday olacak tüm gruplara başarılar dileriz.
Görmek bazen net bir camla başlar ama asıl mesele onun ardın...
Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaçakçılıkla mücadele kapsamı...
Meslek camiamızın büyük çınarlarından, gönüllerimizde derin ...
SGK’nın iki yılda bir uyguladığı gözlük geri ödeme politikas...
ABD’nin Çin Menşeli Optik Ürünlere Vergi Artışı, Gözlük Sekt...
Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık ban...
Çocuğunuzun görme sorunları olup olmadığını nasıl anlarsınız...
Eskiden gözlük takmak neredeyse suç sayılırdı. “Dört göz” la...
EssilorLuxottica ve Roger Federer, Nisan ayının başında Roge...
Uzmanlar, özellikle sosyal medya üzerinden satılan "indiriml...