Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık bankalar gelen ödemeleri bir gün bekletemeyeceklerdir. Ödemelerinizi almanız gün içinde olacaktır.
14 Ocak 2021 - 11:03 'de eklendi.
SGK Muhasebe Dairesi Başkanlığından aldığımız bilgiye göre; 2020 yılı Ekim ayı Optik fatura ödemeleri 15 Ocak 2021 (Cuma günü) tarihinde çalıştığınız banka hesaplarınıza gönderilmesi planlanmaktadır.
Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık bankalar gelen ödemeleri bir gün bekletemeyeceklerdir.
Ödemeler, hesaplarınıza aynı gün gönderileceği için ödemelerinizi almanız gün içinde olacaktır. Ödemeleriniz için bir sonraki günü seçmeniz tavsiye edilmektedir.
Kesintiler için Medula Optik Sayfasından sorgulama yapabilirsiniz.
Medula Optik programında sol taraftaki menülerde “Evrak İşlemleri“, daha sonrada “Evrak Takibi” butonunu tıklayarak istediğiniz ay ile ilgili sorgulama yapabilirsiniz. Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.
1 Haziran Optisyenler ve Gözlükçüler Günü’nü tüm meslektaşla...
İnsanlar, mesleğinde en iyi yerde ve hatta zirvede olmak ist...
Yüzyılı aşkın süredir faaliyet gösteren Menrad için zor bir ...
Nisan ayına ait optik katılım payı fatura bedelleri çalıştığ...
Bu dökümanda yer alan adımlar uygulanarak Dönem Sonu Evrakla...
Şirket, önümüzdeki dört yıl boyunca Amerikan moda markası ra...
1 Haziran vesilesiyle, göz sağlığına katkı sunan tüm optisye...
Adidas ve Marcolin, gelecekteki koleksiyonların merkezinde y...
Fabrikanın büyük hasar gördüğü yangında kaplama ve yemekhane...
Uzmanlara göre çözüm, sadece daha fazla okul açmak değil; me...