
GOK, TOOMD ve TGSD olarak, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu ile karekod ve barkod uygulamaları hakkında gerekli görüşmelerimiz devam etmektedir.
OPTİSYENLİK MÜESSESELERİNE KAREKOD/BARKOD SÜRECİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU
GOK, TOOMD ve TGSD olarak, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu ile karekod ve barkod uygulamaları hakkında gerekli görüşmelerimiz devam etmektedir. Görüşmelerimiz sonlandırıldığında T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından gerekli duyuru yapılacaktır. Bu sebeple, gerek tedarikçi firmaların gerek optisyenlik müesseselerinin bu açıklamanın yapılmasına kadar herhangi bir işlem yapmamaları önemle rica olunur.
GOK, TOOMD ve TGSD ortak açıklaması
bizi bukadar kargaşanın içine sokan abdullah aydın şuan ne düşünüyorsun acaba 2 ay önce barkota geçilecegini söyleyip telaşa soktunuz bütün sektörü şimdide çekildiniz kenara başkanlıgın geregide bu sanırım