Gözlük üreticisi Marcolin (Longarone/Milan) ve Floransalı moda evi Pucci (LVMH Group), Pucci gözlüklerinin tasarımı, üretimi ve dağıtımı için yaptıkları münhasır küresel lisans anlaşmasını Aralık ayı ortasında planlanandan önce uzatarak 2030 yılı sonuna kadar uzattı.
09 Ocak 2024 - 11:47 'de eklendi.
Bu karar, 2015 yılında Pucci Eyewear’ın geliştirilmesiyle başlayan bir ilişkiyi güçlendiriyor.
Şirketler, Camille Miceli’nin Eylül 2021’de sanat yönetmenliğini devralmasından bu yana markanın en son yeniden markalaşmasına uygun olarak, gözlüklerin imza motifleri ve renkleri kullanarak ve bunları yeniden yorumlayarak markanın estetiğini somutlaştırdığını söyledi.
Pucci: Desenlerin Prensi
Marki Emilio Pucci, 1947 yılında kendi adını taşıyan markayı kurarak, kendisine ‘Desenler Prensi’ unvanını kazandıran geniş bir desen koleksiyonu oluşturdu ve sade kesimleri renk sevinciyle birleştiren giysiler tasarladı. Bu canlı ve sofistike zevk, arşivlerdeki koleksiyonlarla diyalog halinde gelişmeye devam eden bir resort koleksiyonuna dönüştü.
Bugün marka, zamansız bir hediye ile sürekli değişen destinasyonları keşfediyor. 2000 yılından bu yana LVMH portföyünün bir parçası olan Pucci, hazır giyim, mayo, aksesuar, çocuk koleksiyonu ve gözlük koleksiyonları sunmaktadır.
Marcolin’e göre, modern tasarım konseptleri, özenli üretim teknikleri, zarif tasarımlar ve detaylara gösterilen büyük özen, Toskana markasının güneş gözlüklerini ve reçeteli çerçevelerini karakterize eden özelliklerdir. Bir sonraki koleksiyonlar 3 – 5 Şubat 2024 tarihleri arasında Milano’daki Rho Fiera ticaret fuarında MIDO’da sunulacak.
Gelir İdaresi Başkanlığınca ”İlaç ve Tıbbi Cihaz Teslimlerin...
Optisyenlik mesleğine gönül vermiş, sektörde ve akademide ön...
Sıcak hava yalnızca konforsuzluk yaratmıyor, göz sağlığını d...
Gözler şimdi önümüzdeki hafta yapılacak komisyon toplantısın...
Uzmanlar, “Kullanım süresi geçmiş lensler, enfeksiyon, korne...
Mikroçiplerden gözlük camlarına, en küçük sensörlerden lensl...
Artık yılda bir kez düzenlenecek olan fuara katılım, firmala...
Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaş...
Türkiye'de güneş gözlükleri, tıbbi cihaz değil, kişisel koru...
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından başlat...