Birleşen kuruluş fiziksel ve dijital kanallardan daha yüksek büyüme hedefliyor
25 Eylül 2024 - 13:03 'de eklendi.
Dubai: Magrabi’nin Dubai merkezli Rivoli Group ile ittifak kurmasıyla BAE ve Körfez’in gözlük perakende sektöründe büyük bir konsolidasyon gerçekleşti.
Bu birleşmeyle birlikte Magrabi, BAE, Katar, Umman ve Bahreyn’deki 89 ‘Rivoli Vision’ satış noktası da dahil olmak üzere mağaza ağını yılsonuna kadar 290’a çıkaracak.
Magrabi Retail Group’tan yapılan açıklamada, “İki çok markalı gözlük perakende işletmesinin birleşmesi, Orta Doğu gözlük pazarında önemli bir kilometre taşını temsil ediyor” denildi.
Fiziksel perakendenin yanı sıra, ‘mağaza konseptlerini ve dijital kanalları sorunsuz bir şekilde harmanlayacak’ çok kanallı bir ortama odaklanılmaya devam edilecek.
Açıklamada, “Yeni birleşen işletme, Magrabi Retail Group’u faaliyet gösterdiği yedi ülkede (Suudi Arabistan, BAE, Katar, Kuveyt, Umman, Bahreyn ve Mısır) önemli bir pazar payı sahibi haline getirecek” denildi.
Anlaşma sonrasında Rivoli, Magrabi Retail Group’ta ‘önemli bir azınlık hissedarı olarak kalacak’ ve Rivoli Group Başkan Yardımcısı ve Yönetici Ortağı Ramesh Prabhakar yönetim kuruluna katılarak Yatırım Komitesi üyesi olacak.
Rivoli Group’tan Ramesh Prabhakar, Amin Magrabi ile birlikte gözlük operasyonlarını birleştirme anlaşmasını imzaladı.
Magrabi Retail Group Yönetim Kurulu Başkanı Amin Magrabi, “MENA gözlük pazarı oldukça parçalı bir yapıya sahip ve konsolidasyona hazır bir pazara birlikte liderlik etme ve grubu küresel bir lider olarak kurma yolunda ilerleme becerimize güveniyoruz” dedi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...
Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...