Nevşehir GESİAD, Çocuk Esirgeme Yurdu’nda Barınan Çocukların Ücretsiz Göz Testinden Geçirilmesini ve Göz ile İlgili Sağlık Sorunu Olan Çocuklara Gözlük Temin Edilmesini Sağlayacak. Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD), Çocuk Esirgeme Yurdu’nda barınan çocukların ücretsiz göz testinden geçirilmesini ve göz ile ilgili sağlık sorunu olan çocuklara gözlük temin edilmesini sağlayacak. GESİAD Genel Sekreteri Mustafa […]
31 Ocak 2011 - 18:49 'de eklendi.
Gesiad’tan Yurtta Kalan Çocuklara Ücretsiz Göz Taraması ve GözlükNevşehir GESİAD, Çocuk Esirgeme Yurdu’nda Barınan Çocukların Ücretsiz Göz Testinden Geçirilmesini ve Göz ile İlgili Sağlık Sorunu Olan Çocuklara Gözlük Temin Edilmesini Sağlayacak.
Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD), Çocuk Esirgeme Yurdu’nda barınan çocukların ücretsiz göz testinden geçirilmesini ve göz ile ilgili sağlık sorunu olan çocuklara gözlük temin edilmesini sağlayacak.
GESİAD Genel Sekreteri Mustafa Sözduyar yaptığı açıklamada, Çocuk Esirgeme Yurdu’nda barınan çocukların ücretsiz göz testinden geçirilmesini ve göz ile ilgili sağlık sorunu olan çocuklara gözlük temin edilmesi için görüşmeler yapmakta olduklarını bildirdi.
Hem yurt yöneticileri ile hem de Nevşehir’deki bir optik firması ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Sözduyar, ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılacak anlaşmanın hemen ardından Çocuk Esirgeme Yurdu’nda barınan çocukların ücretsiz göz testinden geçireceklerini bildirdi.
Yapılacak testin ardından göz ile ilgili sağlık sorunu olan çocuklara ücretsiz gözlük de temin edeceklerini dile getiren Sözduyar, dernek olarak amaçlarının yurt çocuklarına bir nebze de olsa yardımcı olabilmek, onların sağlıklı yaşam sürmesine katkı sağlayabilmek olduğunu söyledi.
Dernek olarak sanayi, yatırımcı ve iş adamlarına yönelik yürüttükleri faaliyetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini anlatan Sözduyar, Çocuk Esirgeme Yurdu’nda barınan çocukları yalnız hissettirmemek için onları sık sık ziyaret ettiklerini de ifade etti.
Araştırmalar lüks pazarında satılan her 10 lüks üründen biri...
Yüzbinlerce kişi evsiz kaldı, hayalleri ve anıları enkaz alt...
Türkiye’ nin optik dijital dergisi, Tüm cihazlarda erişilebi...
Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...
Anlaşmanın süresi belirtilmedi ancak koleksiyonun altı renk ...
Türkiye’de gözlük kullanım oranı ortalama yüzde 25-30 aralığ...
Türk Oftalmoloji Derneği Optik, Refraksiyon ve Az Görme Reha...
Bakanlığımızca elektronik sistem üzerinden kontrol yapılarak...
Bir haftadır aramızda soğuk rüzgarlar esiyor. Herkes yılbaşı...
Aralık ayına ait optik katılım payı fatura bedelleri çalıştı...