BIST 100
11.429,73 -0,87%
DOLAR
41,0444 0,01%
EURO
47,5961 -0,41%
GRAM ALTIN
4.454,43 -0,53%
FAİZ
39,28 -0,36%
GÜMÜŞ GRAM
50,47 -0,98%
BITCOIN
111.324,00 -0,03%
GBP/TRY
55,1463 -0,36%
EUR/USD
1,1589 -0,46%
BRENT
67,39 0,25%
ÇEYREK ALTIN
7.282,76 -0,54%
İstanbul Parçalı Bulutlu
İstanbul hava durumu
27 °
  • ANASAYFA
  • Duyuru
  • Duyuru – MEDULA Optik sisteminde yapılan değişiklikler

Duyuru – MEDULA Optik sisteminde yapılan değişiklikler

Van ilimizde meydana gelen deprem nedeniyle Genel Sağlık sigortalısı ve bunların bakmakla yükümlü olduğu kişilerin Kurumumuz ile sözleşmeli sağlık hizmet sunucularına müracaatları için MEDULA sisteminde aşağıda belirtilen düzenlemeler yapılmıştır.

DEPREMZEDELER İÇİN PROVİZYON TİPİ DOĞAL AFET İLE İLGİLİ DUYURU
 
23.10.2011 tarihinde Van ilimizde meydana gelen deprem nedeniyle Genel Sağlık sigortalısı ve bunların bakmakla yükümlü olduğu kişilerin Kurumumuz ile sözleşmeli sağlık hizmet sunucularına müracaatları için MEDULA sisteminde aşağıda belirtilen düzenlemeler yapılmıştır.
 
1. MEDULA Eczane sisteminde yapılan değişiklikler
·       Provizyon tipi “Doğal Afet” eklenmiştir.
·       Van ilinden girilen veya provizyon tipi “Doğal Afet” seçilen reçeteler için muayene, reçete ve ilaç katılım payları Kurumun belirleyeceği ileri bir tarihe kadar eczaneler tarafından alınmayacaktır.
·       Bu kapsamda karşılanan reçeteler için Van ilinde ikamet ettiğine dair kişinin beyanı reçete arkasına yazılacaktır.
 
2. MEDULA Hastane sisteminde yapılan değişiklikler
·       Provizyon tipi “Doğal afet ” eklenmiştir.
·       Van ilindeki Kurumumuzla sözleşmeli özel sağlık hizmet sunucularına yapılan müracaatlarda veya provizyon tipi “Doğal Afet” seçilenler için muayene katılım payları Kurumun belirleyeceği ileri bir tarihe kadar alınmayacaktır.
·       Bu kapsamdaki kişiler için Van ilinde ikamet ettiğine dair kişinin beyanı alınacaktır.
 
3.MEDULA Optik sisteminde yapılan değişiklikler
·       Provizyon tipi “Doğal Afet” eklenmiştir,
·       Van ilinden girilen veya provizyon tipi “Doğal Afet” seçilen reçeteler için katılım payları Kurumun belirleyeceği ileri bir tarihe kadar alınmayacaktır.
·       Bu kapsamda karşılanan reçeteler için Van ilinde ikamet ettiğine dair kişinin beyanı reçete arkasına yazılacaktır.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Optisyenin Sesi Reklam