SGK Başkanı Bağlı milletvekili aday adaylığı için istifa etti.
26 Nisan 2018 - 22:11 'de eklendi.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya ve Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.
SGK’nin 18 Aralık 2015’ten bu yana başkanlığını yürüten Bağlı, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için istifasını sundu. Bir süre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı da yapan, evli ve dört çocuk babası Bağlı’nın Şanlıurfa veya Gaziantep’ten aday adayı olması bekleniyor.
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata ile TRT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya da görevinden ayrıldı.
Milli Eğitim Bakanlığında uzun yıllar yöneticilik yapan ve TRT Genel Müdür Yardımcılığına 2017 başında atanan Fethi Fahri Kaya’nın, memleketi Eskişehir’den aday adayı olacağı belirtiliyor.
TRT Hukuk Baş Müşaviri Avukat Maruf Okuyan da AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler arasında yer aldı.
Burdur Valisi de görevinden ayrıldı
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 24 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylığı için dün akşam görevinden istifa etti.
Öte yandan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın da bugün milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa edeceği belirtildi.
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...
Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...
Amazon destekli bir girişim olan IXI, otofokus özellikli akı...