a balloon
Optisyenin Sesi
Optisyenin Sesi
Optisyenin Sesi Reklam
Optisyenin Sesi Reklam
Reklamı kapat
Optisyenin Sesi Reklam
Optisyenin Sesi Reklam
Reklamı kapat

Saygıdeğer Optik sektörü mensupları

Son günlerde, karekod sisteminin İşbir Optik tarafından istendiği ve uygulattırıldığı yönünde, hakkımızda gerçek dışı karalamalar yapıldığını üzülerek görmekteyiz. Saygıdeğer Optik sektörü mensupları, Son günlerde, karekod sisteminin İşbir Optik tarafından istendiği ve uygulattırıldığı yönünde, hakkımızda gerçek dışı karalamalar yapıldığını üzülerek görmekteyiz. Üretimde 30.yılını kutlayan bir kuruluş olarak İşbir Optik, gözlükçülerimizin ve optik sektörünün çıkarlarını zedeleyecek, çalışmalarını […]

23 Temmuz 2012 - 17:41 'de eklendi ve 1446 kez görüntülendi. A+A-

Saygıdeğer Optik sektörü mensupları

Son günlerde, karekod sisteminin İşbir Optik tarafından istendiği ve uygulattırıldığı yönünde, hakkımızda gerçek dışı karalamalar yapıldığını üzülerek görmekteyiz.

Saygıdeğer Optik sektörü mensupları,

Son günlerde, karekod sisteminin İşbir Optik tarafından istendiği ve uygulattırıldığı yönünde, hakkımızda gerçek dışı karalamalar yapıldığını üzülerek görmekteyiz.

Üretimde 30.yılını kutlayan bir kuruluş olarak İşbir Optik, gözlükçülerimizin ve optik sektörünün çıkarlarını zedeleyecek, çalışmalarını zorlaştıracak hiç bir faaliyet içinde yer almamıştır.

Aksine, karekod sisteminin bu haliyle hayata geçmesinin teknik altyapı sorunları nedeniyle çok zor olduğu çeşitli ortamlarda dile getirilmiş, ayrıca randevu talep edilerek ilgili kamu görevlilerine anlatılmaya çalışılmıştır.

Maalesef başvurularımız olumlu karşılanmamıştır. Konuyla ilgili erteleme talep eden yazılı başvurularımıza da olumsuz yanıt alınmıştır. Ayrıca bilindiği gibi, konu hakkında, bazı meslek kuruluşlarımızca mahkemelerden alınan yürütmeyi durdurma kararları da yeterli olamamıştır.

İşbir Optik, sektörümüzde en geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. Bu nedenle, daha küçük ölçekte ürün sunan şirketlere kıyasla, uygulamanın getirdiği sorunlarla ilgili olarak çok daha fazla sıkıntı yaşamaktadır.

Tüm bu olumsuzluklara karşın İşbir Optik, değerli gözlükçülerimizin mağdur olmamaları için yoğun çaba harcayarak, ürün sayısının çokluğuna rağmen, bu yeni uygulamayla tam uyumlu hale gelmiş bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Isbir Optik SKG Kurumuna verdiği dilekce

SGK’nın verdiği cevap

Saygılarımızla,

İşbir Optik Sanayi A.Ş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Almanya Türkiye’yi örnek aldı! Almanya Türkiye’yi örnek aldı!

Sağlık ticareti: AOK ile e-reçete pilot projesi- 73 milyon kişiye yasal sağlık sigortası sağlamaya devam edebilmek için 1 Temmuz 2027'y...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Ols...

Tüm zorlukları aşmak, daha güzel günlere ulaşmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışan tüm işçi, memur, emekçi kardeşlerimizin e...

IBAN’a para gönderme cezası IBAN’a para gönderme cezası

Artan POS cihazı komisyonları nedeniyle müşterilerden ödemeyi IBAN yoluyla alan işletmelere ağır cezalar yolda. Peki IBAN'a para gönder...

Mart Ayı Katılım Payı Ödemesi Mart Ayı Katılım Payı Ödemesi

Mart ayına ait optik katılım payı fatura bedelleri çalıştığınız banka hesaplarınıza gönderilmesi planlanmaktadır....

HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTERMİSİNİZ?(3 Yorum)
Subscribe
Bildir
guest

3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
uma
uma
26 Temmuz 2012 00:03

acaba türkiyede ,işbir optik sanayi gibi kaç tane cidi prensip sahibi türkiyede dagıtım agı hızlı ı olan cidi firma var. bunlar çamur at izi kalsın politikalarıdır onun için bu tür söyleyişler dogru degildir .işbir optik devamlı kendini tarafsız tutmuştur.

nedim nedim
nedim nedim
25 Temmuz 2012 03:58

Sevgili meslektaşlarım hepimiz emin olabılırız kı bu çamura çamuru atanda ınanmamıştır fakat aciz işbilmez sahtekar insanların sıkça baş vurduğu bır yöntemdır çamur at izi kalsın ,bu işler başladığından belli işbir i ben hıç bır aşamada duymadım hatta bakanlıkta burokrat tavlayıp yemeklere göturduklerını duymadım barkod ve karekod hakkında otellerde bılgılendırme toplantılarına sponsor olduklarınıda duymadı,herkesın bu konuyu kımlerın hangı menfeaatler için kimleri kimleri kulanarak hatta rüşvet vererek yapmak çabasında olduğunu bıldığı halde işbir cam a böyle bır ıftıra atılmış olması sadece bazılarının bu konuda çok sıkıştığını ve bıraz nefes almak için bu ıftırayı attığını düşünüyorum,İŞBİR CAM SANAYI YÖNETIMI VE çalışanlarına başarılar diliyorum,çünkü… Read more »

HAMDİN DEMİR
HAMDİN DEMİR
24 Temmuz 2012 12:07

Değerli İşbir Optik Ailesi ; Optik sektörünün güzide firması olan İşbir Optik bu güne kadar sektörümüzün eğitim seminerlerine ve Optisyenlik Programlarına yapmış oldukları eğitim yardımlarından dolayı teşekkürü bir borç bilrim. Optik sektörüne söylendiği gibi bir eylemde bulunacağına asla inanmıyorum. karekod sistemin yürürlüğe girdi tarihten itibaren bağlı bulunduğum Diyarbakır Şube Müdürüne ve çalışanlarına göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum bizleri mağdur etmeyerek çok kısa bir süre içerisinde İşbir Optik’ten almış olduğumuz tüm camlara ait karekodlarımız elimize ulaşmış ve zamanında reçeteleri kayıt ederek zaman aşımının önüne geçilmiş oldu, gözlükçülerimizin ve optik sektörünün çıkarlarını zedeleyecek, çalışmalarını zorlaştıracak bir faaliyet içerisinde yer alacağına… Read more »

Hocaoğlu Optik
SON EKLENEN HABERLER
Almanya Türkiye’yi örnek aldı! Almanya Türkiye’yi ...

Sağlık ticareti: AOK ile e-reçete pilot projesi- 73 milyon k...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma...

Tüm zorlukları aşmak, daha güzel günlere ulaşmak için birlik...

IBAN’a para gönderme cezası IBAN’a para gönderm...

Artan POS cihazı komisyonları nedeniyle müşterilerden ödemey...

Mart Ayı Katılım Payı Ödemesi Mart Ayı Katılım Payı Öde...

Mart ayına ait optik katılım payı fatura bedelleri çalıştığı...

İthalat denetimlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri semineri İthalat denetimlerinde ya...

DIŞ TİCARETTE RİSK ESASLI KONTROL SİSTEMİ (TAREKS) ÜZERİNDEN...

Maliye esnafa koştu! Maliye esnafa koştu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı KDV istismarını önlemek için hazı...

Güneş Gözlüğü Bir Aksesuar Değildir! Güneş Gözlüğü Bir Aksesua...

Başkan Küçüker, “Güneş gözlüğü bir aksesuar değil, göz sağlı...

Türkiye Göz Sağlığı Araştırması Türkiye Göz Sağlığı Araşt...

Türkiye’de Optik Sektörü AB ülkelerine göre çok daha farklı ...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin ...

Tek gözü görmeyenler ehliyet alabiliyor Tek gözü görmeyenler ehli...

Renk körleri herhangi bir şart aranmadan, tek gözüyle görenl...

Magazin HABERLERİ
Web TV