Türkiye İlaç ve Tıbbi cihaz kurumu, Sayıştay denetimine tabi olması nedeniyle kurumun yapacağı her bir birim işlemin ücretlendirilmesi modeli ve tarifesine geçiyor.
03 Aralık 2018 - 18:30 'de eklendi.
Türkiye İlaç ve Tıbbi cihaz kurumu, Tıbbi cihaz sektör temsilcilerine gönderdiği yazı da bugüne kadar yapmış oldukları işlemler ile ilgili hiçbir bedel talep etmediklerini ancak Kamu kurumlarının Sayıştay denetimine tabi olması nedeniyle kurumun yapacağı her bir birim işlemin ücretlendirilmesi modeli ve tarifesi üzere görüş ve önerileri olanların 14 Aralık 2018 Cuma günü mesai saati bitimine kadar resmi yazı ile ve utsgelistirme@titck.gov.tr e-posta adresine göndermeleri talep edilmektedir.
Bildiğiniz gibi Tedarik firmaları, ürünlerini ÜTS sistemine kayıt ettirmek zorundadır. Bu ve buna benzer işlemlerin bundan sonra TİTCK tarafından ücretlendirilmesi planlanmaktadır.
Konuyla ilgili Gözlük Sanayicileri dernek başkanı Sn. Mehmet Dibi, yaptığı açıklamada hizmetlerin ücretlendirilmesi konusuna sıcak bakmadığını, Tedarikçi firmalara ek yük getireceğini belirtmiştir.
Retinitis pigmentosa ve yaşa bağlı makula dejenerasyonu gibi...
Marcolin’in Türkiye’deki resmi distribütörü Merve Optik’tir....
Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık ban...
Ufukla yükseklik arasındaki farkı göremeyenler, kibirle bilg...
Venedik'teki tarihi Palazzo Flangini'de "The Lens of Time – ...
Göz hastalıkları alanında uzmanlığıyla tanınan değerli mesle...
Fransa’da göz sağlığı alanındaki yetki sınırlarına dair tart...
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...