Küresel gözlük şirketi Safilo Group ve çok uluslu teknoloji şirketi Amazon.com, ses kontrollü sanal asistan Alexa ile yeni Carrera Akıllı Gözlüklerin lansmanını duyurdu.
22 Eylül 2023 - 12:26 'de eklendi.
İki yeni çerçeve, Alexa teknolojisini İtalyan tasarımıyla birleştirecek.
Yapılan açıklamaya göre gözlükler, sesi kulaklara kapatmadan yönlendiren ve çevredekilerin duyabileceği sesleri en aza indiren açık kulak ses teknolojisine sahip olacak.
Şirket, gözlüklerin tam pil şarjıyla altı saate kadar sürekli medya oynatma veya sürekli konuşma süresine sahip olacağını söyledi. Carrera Akıllı Gözlükler yalnızca ABD pazarında satışa sunulacak.
Safilo CEO’su Angelo Trocchia, “Safilo geleceğe her zaman yenilikçi bir yaklaşımla bakmıştır ve bu nedenle İtalyan tasarımımızı ve benzersiz Carrera Gözlük stilini sunan bu yenilikçi projede Amazon ile işbirliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.
Grup “Ayrıca, gözlük perakendecilerini, zincirleri, büyük mağazaları, uzman perakendecileri ve butikleri kapsayan köklü geleneksel toptan dağıtım modelimizi Amazon’un inanılmaz çevrimiçi dağıtımıyla birleştirmekten gurur duyuyoruz.”
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...
Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...
Amazon destekli bir girişim olan IXI, otofokus özellikli akı...