
Mert Optik, Sportz Club 232’nin Rouge’da gerçekleştirilen birinci yıl kutlaması ve yaza merhaba kokteylinde 2011 model güneş gözlüklerini mini bir defileyle tanıttı.
Mert Optik, Sportz Club 232’nin Rouge’da gerçekleştirilen birinci yıl kutlaması ve yaza merhaba kokteylinde 2011 model güneş gözlüklerini mini bir defileyle tanıttı. Berke Han Dural Dans Okulu eğitmenleri Kuzey Vedat Korkmaz ve Sıla Bengü Büyükkamacı’nın tango gösterisi de sunduğu kutlamada Uğurhan Akdeniz Ajansı’na bağlı 16 manken, Puma’nın 2011 spor ürünlerini sergilerken; Mert Optik de, konuklara bu yaza damgasını vuracak Carrera markalı 20 gözlük sundu.
Mert Optik yetkilileri, 2011 yaz koleksiyonlarında degrade cam ve kemik çerçeveli modellerin geniş yer tuttuğunu söyledi.
kAYNAk : http://www.gazeteyenigun.com.tr/ekonomi/90166/mert-optik-2011-modellerini-sergiledi-