BIST 100
10.870,57 0,43%
DOLAR
40,8526 0,05%
EURO
47,8135 0,42%
GRAM ALTIN
4.383,41 0,12%
FAİZ
40,02 -0,32%
GÜMÜŞ GRAM
49,96 0,09%
BITCOIN
117.508,00 -0,19%
GBP/TRY
55,3988 0,15%
EUR/USD
1,1703 0,47%
BRENT
65,85 -1,48%
ÇEYREK ALTIN
7.166,87 0,12%
İstanbul Açık
İstanbul hava durumu
22 °

Mark Zuckerberg, moda devlerinin peşinde

Geçtiğimiz hafta Milano’ya yolculuk eden Zuckerberg, gözlük devi EssilorLuxottica’nın başkanı ve Luxottica Group’un kurucusu Leonardo Del Vecchio ile bir fotoğrafını yayınladı.

zuckenberg

Del Vecchio’nun Meta’nın akıllı gözlüklerle eşleştirmek için geliştirmekte olduğu bilekliğe dayalı bir cihazı test ettiği görsele Zuckerberg şu notu düştü: “Leonardo Del Vecchio ve EssilorLuxottica ekibiyle yeni akıllı gözlük planlarını görüşmek üzere Milano’ya dönmek güzel. Burada Leonardo, sonunda gözlüklerinizi ve diğer cihazlarınızı kontrol etmenizi sağlayacak nöral arayüzlü EMG bilekliğimizin bir prototipini kullanıyor

Zuckerberg şehirde yine özel isimlerle bir araya geldi. Yoox’un kurucusu ve Yoox Net-a-Porter’ın eski CEO’su Federico Marchetti, Zuckerberg ile fotoğrafını Instagram’da yayınladı. Fotoğrafta, Miuccia Prada ve Patrizio Bertelli’nin oğlu olan ve şirketi devralmaya hazırlanan Lorenzo Bertelli ile Yoox Net-a-Porter’ın şu anki CEO’su Geoffroy Lefebvre etiketlendi. Görseldeki diğer kişiler arasında OTB Group’un (Diesel, Maison Margiela, Marni, Viktor&Rolf) kurucusu Renzo Rosso da vardı.

Bu görüşmeler Meta’nın geleceği için önemli bir adım oldu. Yapılan açıklamada, Meta’nın tek bir şirket tarafından inşa edilmeyeceği ve İtalyan moda markalarının tasarımlarını satmak için sanal gerçeklik gibi yeni teknolojileri kullandığı belirtildi.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?