BIST 100
11.134,73 1,58%
DOLAR
40,9336 0,01%
EURO
47,7127 0,00%
GRAM ALTIN
4.389,73 -0,39%
FAİZ
39,90 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
49,80 -0,21%
BITCOIN
113.757,00 -0,55%
GBP/TRY
55,0584 -0,10%
EUR/USD
1,1632 -0,17%
BRENT
67,28 0,66%
ÇEYREK ALTIN
7.177,23 -0,39%
İstanbul Parçalı Bulutlu
İstanbul hava durumu
27 °

Kalbimiz Kırık, Yüreğimiz Buruk/ Ali Aydın

aliaydin

Kalbimiz kırık yüreğimiz buruk 

 

Yaşanan elim olaylar zincirinden ötürü ne Büyük önder GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ‘ ün armağan ettiği 29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMI ’ nın tadına varabildik nede yediğimiz içtiğimizin …

 

Şehit edilen askerlerimiz vatan evlatlarımız bir açılım sevdasına kahpece , haince bu hayattan koparıldılar . Yanan yüreklerin feryadı kulaklarımızda çınlarken bir kez daha sarsıldık . Henüz soma faciasının acıları silinmemişken bu kez de ERMENEK ‘te maden faciası ile sarsıldık kahrolduk acılarla yüzleştik 18 can için feryat ettik .

 

İşin ilginç tarafı SOMA ‘da ölen 301 kişinin suçlusu yada faili ne yazık ki karambole gitti . Karambole gitti diyoruz çünkü işletme sahipleri iktidara yakın ve iktidarla yatıp kalkanlardı . O dönemde bir bakan basına verdiği demeçte öldüler ama acı çekmediler, çok ta güzel öldüler sözleri beynimize kazındı. O dönemin Başbakanı bu tür olaylar bu işin fıtratında var diyerek 19 ‘uncu yüzyıldan örnekler vermişti .

 

Gülsek mi? Ağlasak mı? Bir o duyguya, bir bu duyguya gidip geldik .

 

Sayın Cumhurbaşkanımız o dönemdeki Başbakanımız SOMA faciasında başka telden çalıp örtbas etmeye çalıştı ve bunu da aslına bakarsanız başardı .

 

Acaba değişen ne idi ki?

 

Sayı 301 olmamasına rağmen tez elden suçlularının cezalandıracağını söyledi. Bu facianın kader yada işin fıtratında olmadığı yönünde açıklamalar yaptı .

 

Cumhurbaşkanı olmasından olabilir mi ?

 

Neyse en azından bu da bir gelişmedir diyoruz . Temennimiz cennet vatanımızda ne terör, ne doğal afet ne de maden facialarının bir daha olmaması .

 

Zaman ve saatler madende mahsur kalan 18 canın aleyhlerine işlese de tüm TÜRKİYE ERMENEK için dua ediyor bir can bir candır diyoruz .

ESEN KALIN

 

ALİ AYDIN

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?