
09 Ekim Salı günü İzmir`de yapılan toplantıya, 21 dernek adına Konfederasyon temsilcileri ile Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği temsilcileri katılmışlardır.
Sektör menfaatleri adına TOOMD`nin Konfederasyon`a dahil olması konusunda ki ayrıntılar, devlet kurumlarıyla yapılacak toplantılar, 2013 SGK sözleşmesi ,optometri, reklamlar gibi konularda görüşmeler yapılmış, ortak izlenecek yol hakkında çalışılmıştır.
Sektör temsilcileri olarak birlik ve beraberlik içinde tek ses olarak hareket etmemiz, devlet kurumları karşısında da olumlu karşılanmaktadır, bunun da altını çizmek isterim.
Katılımcıların hepsine Ege Federasyonu Yönetim kurulu adına teşekkür ederim.
Ege Optisyenler ve Gözlükçüler Dernekleri Federasyonu
Yönetim Kurulu Başkanı
Burçin KÜÇÜKÖREN
sabri şen, dernegin izmir şubesi yokmu? izmirde şubesi ve mekanı varsa bu toplantılar niye otollerde yapiliyor?burada harcananpara kimin? tencere dipin kara seninki benden kara