Kore’li firmalar ürünlerini Türkiye’de pazarlamak ve iş görüşmeleri yapmak üzere İstanbul’da Taksim Point Otel‘de olacaklardır.
18 Mayıs 2022 - 12:08 'de eklendi.
KTA-Turkey olarak firmamız KITA(Korea International Trade Assosiation), SBA(Small & Medium Business Agency), EC21 gibi Kore’deki çeşitli kurumların Türkiye şubesi olarak, Koreli ihracatçıların Türkiye pazarına girmelerine yardım etmekte ve Türk iş adamlarının Kore ile ilgili ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışmaktadır.
10 Haziran 2022 Cuma günü ekte listelenmiş bulunan Kore’li firmalar ürünlerini Türkiye’de pazarlamak ve iş görüşmeleri yapmak üzere İstanbul’da Taksim Point Otel‘de olacaklardır.
Görüşmeyi ister yüz yüze otelde isterseniz zoom uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.
Buğu önleyici gözlük camı üretimi yapan Ray Materials firması da katılım gösterecektir.
Ray Materials2016 yılında dünyada ilk olarak buğu önleyici gözlük camı üretti. Kendi geliştirdiği kaplama teknolojisi ile uzun ömürlü ve kolayca silinebilen camlar üretiyor. (SGS ve QIMA test raporları alındı.) Müşterilerin talebi karşılamak için 2020 yılında 15 milyon dolarlık yatırımla üretim tesisi genişleten firma, 12 milyon dolarlık yeni yatırımla 2024 yılında 30,000 m2 üretim alanına sahip olacak.
İlgilendiğiniz ürünlerle ilgili üretici firma ile görüşmek isterseniz aşağıdaki linkten katılım formu dosyasını doldurmanız yeterlidir. Toplantımız ücretsizdir.
https://forms.gle/3SXfdmi2ECuk4MRk6
Görüşmeyi İngilizce yapabilirsiniz, Türkçe-Korece bilen tercüman istiyorsanız ayrıca belirtmenizi rica ederiz.
Gelir İdaresi Başkanlığınca ”İlaç ve Tıbbi Cihaz Teslimlerin...
Optisyenlik mesleğine gönül vermiş, sektörde ve akademide ön...
Sıcak hava yalnızca konforsuzluk yaratmıyor, göz sağlığını d...
Gözler şimdi önümüzdeki hafta yapılacak komisyon toplantısın...
Uzmanlar, “Kullanım süresi geçmiş lensler, enfeksiyon, korne...
Mikroçiplerden gözlük camlarına, en küçük sensörlerden lensl...
Artık yılda bir kez düzenlenecek olan fuara katılım, firmala...
Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaş...
Türkiye'de güneş gözlükleri, tıbbi cihaz değil, kişisel koru...
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından başlat...