16.08.2014 tarihinde Samsun Hampton Hilton otelinde Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir. Güncel mesleki problemlerimiz ve çözümle ilgili izlenecek yol ve görevlendirmeler yapılmıştır. Eylül ayı toplantısı ADANA ilimizde yapılacaktır. 17.08.2014 tarihinde Samsun Hampton Hilton otelinde Karadeniz Optisyen Gözlükçüler Derneği, olağan genel kurul toplantısı yapılmıştır. Toplantının açılış konuşması Dernek Başkanı Ali MUTLU tarafından […]
19 Ağustos 2014 - 16:20 'de eklendi.
16.08.2014 tarihinde Samsun Hampton Hilton otelinde Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir.
Güncel mesleki problemlerimiz ve çözümle ilgili izlenecek yol ve görevlendirmeler yapılmıştır. Eylül ayı toplantısı ADANA ilimizde yapılacaktır.
17.08.2014 tarihinde Samsun Hampton Hilton otelinde Karadeniz Optisyen Gözlükçüler Derneği, olağan genel kurul toplantısı yapılmıştır.
Toplantının açılış konuşması Dernek Başkanı Ali MUTLU tarafından yapıldı.
Divan kurulunun oluşturulmasına geçildi. Divan Başkanlığına Taylan KÜÇÜKER Kâtip Üyeliklere Buğra Rahman KAHRAMANOĞLU ve İlyas AKCA önerildi. Verilen önerge oy birliği ile kabul edildi. Divan başkanı tarafından Atatürk ve Şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu.
Taylan KÜÇÜKER ; Konfederasyon faaliyetleri hakkında genel kurulu bilgilendirdi. Soruları cevaplandırdı.
Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Hesap raporu ve bilanço, Denetleme Kurulu raporunu dernek saymanı Buğra Rahman KAHRAMANOĞLU tarafından okundu. Okunan raporlar üzerinde görüş bildiren olmadığından, raporlar üyelerin oyuna ayrı ayrı sunuldu ve raporlar oy birliği ile ibra edildi.
Dernek tüzüğünün 1. 2. 4a. 5. 24a. 24b. 25g. Maddelerindeki değişiklik görüşüldü.
Dernek Yönetim Kuruluna ege optisyen gözlükçüler federasyon katılma ve ayrılması için yetki verilmesi oybirliğiyle kabul edildi.
Dernek Organlarının seçimine geçildi.
YÖNETİM KURULU
ASİL
1- Ali MUTLU
2-Şemsettin ALBAYRAK
3-Hasan ŞENER
4-Buğra Rahman KAHRAMANOĞLU
5-İlyas AKCA
DENETLEME KURULU
ASİL
1-Ahmet Ali BULUT
2-Yunus ÖZİÇ
3-Murat GÖKMEN
EGE OPTİSYEN GÖZLÜKÇÜLER FEDERASYON DELEGELERİ
Ali MUTLU * Hasan ŞENER * Şemsettin ALBAYRAK * Ali Hikmet ALBAYRAK * İlyas AKCA * Buğra Rahman KAHRAMANOĞLU * Semih ÖZKOÇ * Altan UZUN * Dilek BEYAZCA * Uğur ULUS * Faruk SAĞLAM * Fikret KÖME * Memduh Cihangir EMİROĞLU * Akif CENGİZ * Yunus ÖZİÇ * Murat GÖKMEN * İbrahim GÖKMEN. Adı yazılı üyeler ege federasyon delegeliğine seçildi.
Toplantıya TOOMD ‘den Sayın Genel Başkanımız Turgut VARDİ,Erol AYDOĞAN,İlker AYAZ ,Ramazan ÖZMUTLU ,İstanbul Koop Bşk Şahap TUZAL ,Gözkoop Başkanı Burçin KÜÇÜKÖREN ,Taylan KÜÇÜKER ,Serkan YAKAN ,Kamil BİRİMOĞLU ,Fatih İŞÇİMEN ,Muharrem KIRMIKAYA (K.Maraş bşk ),Vural ÇAKIR(Kayseri bşk) ,Sinop ,Tokat ,Ünye ,çevre il ve ilçelerdeki Samsun Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği üyeleri katılmışlardır.
Katılımcılara plaket verilmiştir.
Ürün Takip Sistemi kapsamında gözlük çerçevelerine verilen 5...
Gözlük sektörü açısından bakıldığında, bu tür kaçak ürünleri...
Optisyenlik artık bir meslek garantisi sunmuyor. İki yıl sür...
Danimarkalı Design Eyewear Group (DEG) tarafından satın alın...
Görme teknolojilerinde devrim niteliği taşıyan bu gelişme, h...
Türkiye, ocak-nisan döneminde toplam 2 milyon 935 bin 699 ad...
Şirket, dijital ve fiziksel dünyaları birleştiren bu yenilik...
Eğitim olanaklarının geliştirilmesi ve gözlükçülerin sağlık ...
Gözlük sektörünün öncü isimlerinden Marcolin ve moda dünyası...
Muş'ta Optisyen Adayları Atölyede Ustalaşıyor, Teori Pratiğe...