İstanbul Ticaret Odası Gözlükçülük meslek komitesini temsilen meclis üyeleri sn. Numan Hocaoğlu ve sn. Orhan Küreli, Gümrükler Genel Müdürünü ziyaret etti.
02 Kasım 2019 - 15:01 'de eklendi.
Ankara- İstanbul Ticaret Odası 73. Nolu Gözlükçülük meslek komitesini temsilen meclis üyeleri sn. Numan Hocaoğlu ve sn. Orhan Küreli, Gümrükler Genel Müdürü Mustafa GÜMÜŞ’ü ziyaret etti.
Ziyarette Sektör tedarikçilerimizin ithalat aşamasında gümrükte yaşanılan sorunlar görüşülmüş, çözüm önerilerinde bulunulmuştur.
İTO Meclis üyeleri, özellikle son günlerde gümrükte klipsli gözlükler için yapılan uygulama konusunda ki rahatsızlığı ve problemleri Genel Müdür GÜMÜŞ’e aktardılar.
Genel Müdür Gümüş, konuya hakim uzmanlarını çağırmış ve meclis üyelerinin konuyu detaylı bir şekilde anlatmalarını büyük bir titizlikle dinleyerek, yeniden konuyu değerlendireceklerini belirtmişlerdir.
Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık ban...
Ufukla yükseklik arasındaki farkı göremeyenler, kibirle bilg...
Venedik'teki tarihi Palazzo Flangini'de "The Lens of Time – ...
Göz hastalıkları alanında uzmanlığıyla tanınan değerli mesle...
Fransa’da göz sağlığı alanındaki yetki sınırlarına dair tart...
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...