Isparta Belediyesi, gezici otobüsle her hafta bir mahallede sağlık taraması uygulaması başlattı. Sağlık İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmada ilk sağlık taraması Binbirevler Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Isparta Belediyesi, gezici otobüsle her hafta bir mahallede sağlık taraması uygulaması başlattı. Sağlık İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmada ilk sağlık taraması Binbirevler Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Diş, göz ve dâhiliye uzmanı […]
15 Mart 2011 - 14:44 'de eklendi.
Isparta Belediyesi, gezici otobüsle her hafta bir mahallede sağlık taraması uygulaması başlattı. Sağlık İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmada ilk sağlık taraması Binbirevler Mahallesi’nde gerçekleştirildi.
Isparta Belediyesi, gezici otobüsle her hafta bir mahallede sağlık taraması uygulaması başlattı.
Sağlık İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmada ilk sağlık taraması Binbirevler Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Diş, göz ve dâhiliye uzmanı doktorlar tarafından yapılan taramada teşhis konulacak bir hastalığın tedavisi için ne gerekiyorsa yapılacak.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, birçok vatandaşın ya maddi durumu iyi olmadığından ya da sağlık sorunlarını ertelediğinden bir sağlık kuruluşuna gitmediğini söyledi.
Günaydın, “Bunun için teknik cihaz ve uzman doktorlarımızla birlikte hizmet götüreceğiz. Bu sağlık taramamız uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Bu sağlık taramasında hastalık teşhisi konan vatandaşlarımızın tedavisi için gerekli tıbbı müdahaleler başta olmak üzere sonuna kadar takipçisi olacağız.” dedi.
Günaydın, halk sağlığı için başlatmış oldukları bu çalışmaya Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) Tıp Fakültesi öğrencilerinin de destek verdiğini kaydetti.
Sağlık taramasından yararlanan Emine Arıkan da, belediyenin yapmış olduğu bu hizmetin kendisi içinde çok sürpriz olduğunu ifade etti. Arıkan, çalışmayı çok olumlu bulduğunu özellikle yaşlı ve engelliler açısından daha büyük bir kolaylık olduğunu belirtti. Sağlık taramasının ikincisin 16 Mart 2011 Çarşamba günü Muzaffer Türkeş Mahallesi’nde yapılacağı bildirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...
Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...