BIST 100
11.359,01 -1,48%
DOLAR
41,0443 0,01%
EURO
47,6692 -0,26%
GRAM ALTIN
4.481,08 0,06%
FAİZ
39,26 -0,41%
GÜMÜŞ GRAM
50,93 -0,08%
BITCOIN
111.946,00 0,53%
GBP/TRY
55,3072 -0,07%
EUR/USD
1,1605 -0,32%
BRENT
67,67 0,67%
ÇEYREK ALTIN
7.327,47 0,07%
İstanbul Parçalı Bulutlu
İstanbul hava durumu
27 °
  • ANASAYFA
  • Etkinlik
  • Acıbadem Üniversitesi öğrencilerinin Cam Fabrikası Ziyareti

Acıbadem Üniversitesi öğrencilerinin Cam Fabrikası Ziyareti

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencileri 1941 yılında Japonya’nın Hoya (Nishitokyo) kentinde üretime başlayıp dünya devleri arasında yerini alan HOYA Optik Cam Fabrikası’na ziyaret etti.

acibademuniversite

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı ders programlarının bir parçası olarak belirli aralıklarla sektör ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Bu ziyaretlerin öğrencilerin mesleki eğitiminde önemli bir başlık olduğuna inanan program, öğrencilerin optik camların üretim süreci ve bu süreç içinde yapılan işlemler hakkında bilgi sahibi olma imkanı sağlıyor.

Fabrika ziyareti sırasında öğrencilere eşlik eden Optisyenlik Programı Öğretim Üyesi Turgut Çakar “Derslerimiz kapsamında üretim alanlarının ziyaret edilmesi eğitimimizin bir parçası. HOYA Optik Cam Fabrikası’na yaptığımız bu ziyarette öğrencilerimiz, kaliteli üretim ve yüzde yüz kullanıcı memnuniyeti için, ölçme ve değerlendirme, sipariş verilirken dikkat edilmesi gerekenlerin neler olduğu, kaliteli üretim olabilmesi için ölçülendirmenin özen gerektirdiği gibi konularda bilgi sahibi oldular.

Öğrencilerimiz için oldukça faydalı bir ziyaret olduğuna inanıyorum. Bize kapılarını açan HOYA Cam Fabrikası’na misafirperverliği için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Optisyenin Sesi Reklam