
Martin Margiela tasarımı gözlük, önce Eda Taşpınar sonra Bülent Ersoy tarafından kullanıldı. Tüm Türkiye onları konuştu.
Martin Margiela tasarımı gözlüğün fiyatı 3 bin dolar
Bülent Ersoy, ünlü bestekar ve tambur sanatçısı Muzaffer Özpınar’ın cenaze töreninde taktığı gözlükle sosyal medyayı sallamıştı. Eda Taşpınar’ın da aynı gözlüğü kullandığı haberi yayılınca gözlük, moda otoriteleri tarafından mercek altına alındı.
Kimilerinin Darth Warder’a kimilerinin kaynakçılara benzettiği gözlüğün fiyatı, tam 3 bin dolar. Gözlük ünlü marka Martin Margiela tasarımı.
Gözlük ABD’li şarkıcı Beyoncé’un “Video Phone” isimli müzik videosunda da kullanıldı. Gözlüğü kullanan diğer Hollywood yıldızları; Lady Gaga, Katy Perry, Kanye West, Paris Hilton ve Kim Kardashian.