BIST 100
11.067,03 0,96%
DOLAR
40,9184 0,06%
EURO
47,6769 0,04%
GRAM ALTIN
4.375,52 -0,24%
FAİZ
40,04 0,20%
GÜMÜŞ GRAM
48,83 -0,72%
BITCOIN
113.872,00 0,28%
GBP/TRY
55,2685 0,09%
EUR/USD
1,1643 -0,03%
BRENT
66,53 1,12%
ÇEYREK ALTIN
7.153,98 -0,24%
İstanbul Parçalı Bulutlu
İstanbul hava durumu
27 °

Uzun yol şoförlerine Brisa’dan göz taraması

Bridgestone, özellikle kamyon ve TIR şoförlerinin göz sağlığı için uygulamalı eğitimler başlattı.

Bridgestone; Renault Trucks Türkiye desteği ile şoförleri göz sağlığının önemi hakkında bilgilendirerek, sağlıklı yol almalarına katkıda bulunacak. Ayrıca eğitime katılan şoförlerin araçlarında lastik diş derinliği kontrolü yapılıp, şoförlere lastikleri hakkında da bilgi veriliyor.

Sürücülerin güvenli araç kullanmaları için uzman eğitmenler eşliğinde yapılacak olan eğitimler 18 Temmuz tarihinde Tekirdağ’dan başladı. Türkiye çapında 21 ilde, 31 noktada gerçekleşecek eğitim 26 Ağustos tarihinde Gaziantep’te sona erecek.

Özellikle kamyon ve TIR şoförlerini hedefleyen projede amaç uzun yol kaptanlarını; seçici dikkat, görsel süreklilik, çevresel görüş, sinyal takip ve muhakeme yetenekleri hakkında uygulamalı testlerle bilgilendirmek. Bridgestone, uygulamalı testlerle yapılacak eğitim ile 5 bin uzun yol şoförüne ulaşmayı hedefliyor.

Brisa Pazarlama Direktörü Zeki Bilsel “Bridgestone, emniyet lastiği misyonu ile çalışmalarına devam ediyor. Yol ile temas eden asıl öğenin lastik olduğunu her seferinde vurguluyor ve can güvenliği için lastikte emniyet önemine dikkat çekmek istiyoruz. Uzun yol şoförlerimizin zamanını yollarda geçirdiğini düşünürsek onları yola bağlayan unsur olan lastiklerinin de tam güvenlik sağlaması gerekiyor. Ayrıca bir şoförün en sağlıklı olması gereken nokta da gözleri” dedi.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?