Cenk Gültekin, bu kez de Uganda ya hazırlamış olduğu gözlüklerle Uganda’daki insanlara yardım elini uzattı.
30 Aralık 2024 - 11:37 'de eklendi.
Geçtiğimiz yıl doğu illerimizde meydana gelen deprem felaketinde ilk haftadan itibaren bölgede kurmuş olduğu seyyar atölye ile deprem de gözlükleri kırılan vatandaşlarımıza destek veren Sn. Cenk Gültekin, bu kez de Uganda ya hazırlamış olduğu gözlüklerle Uganda’daki insanlara yardım elini uzattı.
Çeşitli yardımlarda bulunmak için Türkiye’den Afrika’ya giden özellikle ülkenin geri kalmış kırsal kesimlerinde yaşayan insanlara yardım elini uzatan Sn. Hikmet Çetin Bey, eski Ankara Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Sn. Cenk Gültekin‘in hazırlamış olduğu gözlükleri Uganda’da bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
Göz hastalıkları, katarakt ve görme problemlerinin yaygın olduğu bölgede, doktor kontrolünde numaraları belirlenen hastalar farklı derecelerde hazırlanmış gözlükleri teslim aldılar. Cenk Gültekin bu yardımların ilerleyen süreçte de devam edeceğini ve gözlük dahil çoğu şeye ulaşamayan insanların mağduriyetinin giderilmesine katkı sağlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.
Gelir İdaresi Başkanlığınca ”İlaç ve Tıbbi Cihaz Teslimlerin...
Optisyenlik mesleğine gönül vermiş, sektörde ve akademide ön...
Sıcak hava yalnızca konforsuzluk yaratmıyor, göz sağlığını d...
Gözler şimdi önümüzdeki hafta yapılacak komisyon toplantısın...
Uzmanlar, “Kullanım süresi geçmiş lensler, enfeksiyon, korne...
Mikroçiplerden gözlük camlarına, en küçük sensörlerden lensl...
Artık yılda bir kez düzenlenecek olan fuara katılım, firmala...
Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaş...
Türkiye'de güneş gözlükleri, tıbbi cihaz değil, kişisel koru...
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından başlat...