Değerli Meslektaşlarımız, Uzunca bir süreden beri alt yapısını kurmaya çalıştığımız Turkish TriO Journal Akademik e dergi, Temmuz ayı ile birlikte yayın hayatına başlayacak. Değerli akademisyenlerimizin ilk yazıları yurdun her köşesindeki MYO’ lardan gelmeye başladı. Turkish TriO Journal e dergisinin yayın hayatına başlamasını, bizler, OptisyeninSesi ekibi de büyük bir gurur, mutluluk ve heyecanla beklemekteyiz. […]
25 Haziran 2015 - 17:48 'de eklendi ve 2289 kez görüntülendi. A+A-
Değerli Meslektaşlarımız,
Uzunca bir süreden beri alt yapısını kurmaya çalıştığımız Turkish TriO Journal Akademik e dergi, Temmuz ayı ile birlikte yayın hayatına başlayacak.
Değerli akademisyenlerimizin ilk yazıları yurdun her köşesindeki MYO’ lardan gelmeye başladı.
Turkish TriO Journal e dergisinin yayın hayatına başlamasını, bizler, OptisyeninSesi ekibi de büyük bir gurur, mutluluk ve heyecanla beklemekteyiz.
Turkish TriO Journal Akademik e dergi neden çıkıyor?
Turkish TriO Journal e dergisi, doğudan batıya, kuzeyden güneye MYO’ larda görev yapan akademisyenlerimizin ders notları, makaleler, araştırma yazılarını paylaşabileceği ortak bir platform olacaktır.
Turkish TriO Journal e dergisindeki paylaşımlar, eğitimin ortak bir standartta buluşması, eğitim kalitesinin yükseltilmesini hedeflemektedir.
Turkish TriO Journal e dergisinin, değerli hocalarımızdan oluşan hakemler kurulu olacaktır. Bu hakemler kurulu, makalelerin yayınlanmasına onay verecektir.
Tubitak tarafından bilimsel dergimiz ilk iki ay izlenecek ve üçüncü aydan itibaren de arşivlenmeye başlayacaktır. Resmi nitelik kazanan Turkish TriO Journal e dergisine gönderilen makaleler yayınlanması durumunda puan alacak, yazan öğretim görevlisine, Doçentlik ve Profesörlük yolunda bir araç olacaktır.
Akademik Dergimiz, Avrupa ülkelerindeki optisyenlik programı öğretim üyelerinin de yazılarını paylaşabileceği bir mecra olacaktır. Avrupa ülkelerinde Oftalmoloji, Optometri yayınlarını yayımlayan akademik dergiler bulunmasına rağmen Optisyenlik makalelerinin paylaşıldığı bir yayın olmaması, yabancı meslektaşlarımızın da ilgisini çekecektir.
Turkish TriO Journal Akademik Dergimizin İlk birkaç sayısını OptisyeninSesi e dergisine (http://dergi.optisyeninsesi.com/) ek olarak Temmuz sayısı ile başlayacağız. Deneme yayınlarımızın ardından kendine has bir tema ile yeni bir mecra da sektörümüze hizmet etmeye devam edecektir.
Şimdiden tüm sektörümüze hayırlı olsun dileklerimizle…
Orhan Küreli
Damlanın 40 yaş üstü bireylerde daha etkili olduğu ve 6 ile ...
Geçtiğimiz ay içinde sektörümüzde çokça konuşulan konuların ...
Sağlık Bakanlığı yurt dışında öğreni̇m gören ve denklik belg...
Essilor, 2011 yılında İsrailli gözlük camı üreticisi Shamir'...
İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda piyasa değerleri topla...
Bugün ebediyete intikal edişimin 40. günü ve benim için bu ö...
Her yaşta tedavisi mümkün olan şaşılığın büyük çoğunluğu 2 -...
Doğum Kontrol Hapı kullanan kadınlar sıklıkla artan kuru göz...
Cenazemize iştirak edenlere, cenazemiz sebebiyle hayır kurul...
Tıbbi Cihaz Yönetmeliklerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yö...