Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Şanlıurfalı Dr. Mehmet Selim Bağlı, SGK Başkanlığı görevine atandı.
18 Aralık 2015 - 10:49 'de eklendi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2015/651
1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +7000 ek göstergeli Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına, Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet Selim BAĞLI’nın atanması, 657 sayılı Kanunun 74 üncü maddesi ile 5502 sayılı Kanunun 29 uncu maddesi gereğince uygun görülmüştür.
2 – Bu Kararı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı yürütür.
17/12/2015
Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI
SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, imzalanan üçlü kararname ile Türkiye’nin ABD Büyükelçiliği’ne Çalışma Müşaviri olarak atanmasının ardından, boş kalan SGK Başkanlığına Mehmet Selim Bağlı atandı.
Geçen yıl Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına getirilen Şanlıurfalı Dr. Mehmet Selim Bağlı, Müsteşarlık görevine atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Şanlıurfalı Dr. Mehmet Selim Bağlı, SGK Başkanlığı görevine atandı.
Mehmet Selim Bağlı kimdir?
Mehmet Selim Bağlı, 1975 yılında Şanlıurfa’da doğdu.Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitiren Bağlı, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Ekonomisi bölümünde ise yüksek lisans ve doktorasını tamamladı.1999 yılında Maliye Bakanlığı, Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Bağlı, Ocak 2000-2007 döneminde Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu’nda, Denetçi Yardımcısı ve Denetçi olarak görev yaptı.2007 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İç Denetçi olarak çalışmaya başlayan Bağlı, 24 Nisan 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak atandı.Evli, üç çocuk babası olan Bağlı, iyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.
İnternette ‘mim’ kültürünün en sevdiğim karakterlerinden bir...
Görme bozukluğu veya sürücülerin gözlük takmaması nedeniyle ...
Sağlık Alanında Önemli Düzenlemeler Getiren Kanun Teklifi TB...
Meclis Başkanlığı’nın Temmuz ayında da çalışmalara devam ede...
Öğrenciler meslek öğrenmek için girdikleri stajlarda temizli...
Uzmanlara göre Türkiye’de güneş gözlüğü satışlarının yaklaşı...
Danıştay kararı sonrası ithalatçılar çıkmazda: Belgeler alın...
Del Vecchio’nun mirasçıları arasında artan bir çoğunluk, hol...
Fransa, gözlük gibi sağlık ekipmanlarının reklam yoluyla tic...
Gelir İdaresi Başkanlığınca ”İlaç ve Tıbbi Cihaz Teslimlerin...