Ekim’de olması ön görülen 4/b Sözleşmeli ve Kasımda olacak Merkezi Atama için Kampanyalarında en az 25.000 atama yapılmasını talep ediyorlar.
11 Eylül 2015 - 18:56 'de eklendi.
Başta Optisyen, Hemşire, Ebe, Tıbbi Sekreter, Anestezi, Laborant ve diğer Sağlık Bölümleri birlikte olmak üzere Ataması Yapılmayan Sağlıkçılar Platformunda birleşerek, seçim öncesi imza kampanyası başlattı.
TBMM’ne 1500 hedefini kısa sürede yakalandı.Şimdiki hedef 5000 imza, nihayetinde 100.000 imza göndererek dertlerini anlatmak isteyen atanamayan sağlıkçılar, şimdiden 3500 imzayı geçmiş gözüküyorlar.
Ekim’de olması ön görülen 4/b Sözleşmeli ve Kasımda olacak Merkezi Atama için Kampanyalarında en az 25.000 atama yapılmasını talep ediyorlar.
*Bizde önümüzde ki olacak iki atama için tüm meslek temsilcilerimizi Optisyenlerin kadro alması için göreve davet ediyoruz.
İmza Kampanya haberi için tıklayınız.
Atanamayan Optisyenler Platformu.
KADRO BEKLEYEN 300 BİN SAĞLIKÇI İÇİN 25 BİNDEN AZ OLMAYACAK BİR ALIM YAPILMASINI İSTİYORUZ.
21- 23 Şubat 2025 tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek O...
Göz ve görme sağlığının korunmasının en önemli yollarından b...
Hangi satışta hangi karekodların çıkış yapıldığının da artık...
Safilo Group lisanslı marka ve küresel ürün sorumlusu Vladim...
Hayat, bizlere eşsiz dostluklar, unutulmaz insanlar bahşeder...
Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık ban...
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 6,5 milyon lira değerinde oldu...
31.12.2024 tarihinden itibaren işveren sıfatı ile risk değer...
50’den az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işy...
İzmir’in Konak ilçesinde kapalı olan bir gözlük mağazasına g...