Dünyanın en kapsamlı optik ihtisas fuar organizasyonlarından birisi olan MIDO, bu yıl 27-29 Şubat 2016 tarihleri arasında, her yıl olduğu gibi İtalya’nın Milano kentinde düzenlenmiştir.
11 Mart 2016 - 10:45 'de eklendi.
NOVAX markamızla 7 yıldır düzenli olarak katıldığımız bu fuarda, geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına sunduğumuz, yeni progresif ürünümüz Nucleo 4D başta olmak üzere, diğer ürünlerimizin de, global pazara tanıtımını yapma imkanı bulduk.
FreeForm ve Camber teknolojilerinin mükemmel kombinasyonu olan ve inovatif hammadde yapısıyla, progresif gözlük camı alanında buluş kabul edilen Nucleo 4D, bir kez daha yoğun ilgiyle karşılanmıştır.
Yurt dışı bir çok bayi ve iş ortaklarımızın da bulunduğu standımızda, çeşitli ülkelerden gelen çok sayıda ziyaretçiyle görüşme imkanı elde ettik. Global bir marka olma konusundaki gayret ve kararlılığımız artarak sürecektir.
Standımızda, Ülkemiz sanayici, tedarikçi ve gözlükçü meslektaşlarımızı da ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduk.
Tüm ziyaretçilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.
BETA-NOVAX olarak yine son 7 yıldır aralıksız katıldığımız bir başka uluslararası optik fuarı olan ve 15-17 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenecek, ABD-New-York / International Vision Expo & Conference’a, ülkemizden gelecek meslektaşlarımızı, Level-1, LP 7170’deki standımızda görmekten mutluluk ve onur duyarız.
Meclis Başkanlığı’nın Temmuz ayında da çalışmalara devam ede...
Öğrenciler meslek öğrenmek için girdikleri stajlarda temizli...
Uzmanlara göre Türkiye’de güneş gözlüğü satışlarının yaklaşı...
Danıştay kararı sonrası ithalatçılar çıkmazda: Belgeler alın...
Del Vecchio’nun mirasçıları arasında artan bir çoğunluk, hol...
Fransa, gözlük gibi sağlık ekipmanlarının reklam yoluyla tic...
Gelir İdaresi Başkanlığınca ”İlaç ve Tıbbi Cihaz Teslimlerin...
Optisyenlik mesleğine gönül vermiş, sektörde ve akademide ön...
Sıcak hava yalnızca konforsuzluk yaratmıyor, göz sağlığını d...
Gözler şimdi önümüzdeki hafta yapılacak komisyon toplantısın...