BIST 100
10.728,60 0,28%
DOLAR
42,3410 0,07%
EURO
49,1267 0,09%
GRAM ALTIN
5.529,38 0,60%
FAİZ
40,06 -0,45%
GÜMÜŞ GRAM
68,85 0,89%
BITCOIN
92.544,00 0,78%
GBP/TRY
55,7253 0,06%
EUR/USD
1,1593 0,01%
BRENT
63,85 -0,48%
ÇEYREK ALTIN
9.040,53 0,60%

Mido optik fuarı ertelendi

Bu mevcut durumun ağırlığı katılımcı ve ziyaretçilere yanıt olarak verilen bir karardır. Mido Mayıs ayı sonuna veya Haziran ayı başına ertelendiği duyuruldu.

midoerteleme

Korkulan şey oldu. Mido Optik Fuarı Mayıs ayı sonuna veya Haziran başına ertelenecek.

MIDO 2020 optik Fuarı tarihleri önümüzdeki günlerde bildirilecektir.

Organizatörler, İtalya'da da yeni Coronavirus salgınının neden olduğu durumun gerçek risklerinin ne olduğunu anlamaya çalıştıklarını, bu kabus günlerini yaşadıktan sonra, katılımcılarını, ziyaretçilerini ve personelini korumak için bu acı verici kararı aldılar.

Resmi basın açıklaması:

MIDO'nun 50. yılı ertelendi.

MIDO Yönetim Kurulu, 29 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında Milano da gerçekleşecek fuar için 22 Şubat Cumartesi günü bir araya geldi. COVID-19 acil durumunun neden olduğu krizle başa çıkma stratejilerini belirlemek için fuar tarihi ertelendi.

MIDO Organizatörleri, olağanüstü yönetim kurulu toplantısında, Mayıs sonu ile Haziran ayının ilk yarısı arasında 2020 optik fuarını erteleme kararını açıkladı.

MIDO Başkanı Giovanni Vitaloni, "Bu mevcut durumun ağırlığı katılımcı ve ziyaretçiler yanıt olarak verilen bir karardır. Ülkemizdeki mevcut sağlık krizinin evrimi, MIDO'nun 2020 baskısını erteleme konusundaki belirleyici seçimde bize şüphe bırakmadı. İtalyan ve uluslararası gözlük sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak bir dönemi derhal tanımladık ve belirledik.

Bu kararın operatörlerimize, katılımcılarımıza, alıcılarımıza, gözlükçülerimize, gazetecilere ve organizasyonel cihazlar dahil olan herkese, personelimizden başlayarak fuardaki varlıklarını yeniden programlamaya, herkes üzerinde önemli bir etkiye sahip olması gerektiğini ima ediyoruz. Fuarın 50 yılımızın kutlamalarını dünya için ve özellikle de şu anda ülkemiz için çok ağır bir tarihsel bağlamda düşünemiyoruz.

Bununla birlikte, sürekli evrimde devam eden krizin doğası nedeniyle, katılımcılarımızın ve ziyaretçilerin, medyanın ve ilgili tüm kişilerin kararımızı anlayacağından eminiz. Her şeyden önce insanlar olarak, ailelerimiz, çocuklarımız, meslektaşlarımız için, özellikle yüzleşmek istemediğimiz bu seçimi yapmaya mecburuz.

MIDO'nun 2020 baskısının tarihleri, tüm katılımcıların fuardaki varlıklarını, sağlık krizine ilişkin yetkili makamın yeni hükümlerine, durumun ve kullanılabilirliğin evrimine uygun olarak yeniden planlamasına izin vermek için önümüzdeki günlerde bildirilecektir.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Ekim 2025

Ekim 2025

Eylül 2025

Eylül 2025

Agustos 2025

Agustos 2025

Temmuz 2025

Temmuz 2025

Haziran 2025

Haziran 2025

Mayıs 2025

Mayıs 2025

Optisyenin Sesi Reklam