Gözlükçüler mesleğin geleceğini düşünerek hareket etmeliler. Abdullah Aydını gördük, gözlükçülüğün düşürüldüğü aciz durum onun yönetimi zamanında oldu, bunu herkes gördü. Şimdi yeni birlik çağrısında bulunan Sn TUĞRUL UĞURLU ya bir fırsat verilmiştir. Ödenmeyen Aidat borcları yüzünden derneğin düşürüldüğü maddi sıkıntının da aşılması için mesleğe saygısı olan herkesin özveride bulunması, aidatlarını ödemesi gerekiyor. Hizmet bekleniyor ise […]
10 Ağustos 2012 - 12:07 'de eklendi.
Gözlükçüler mesleğin geleceğini düşünerek hareket etmeliler.
Abdullah Aydını gördük, gözlükçülüğün düşürüldüğü aciz durum onun yönetimi zamanında oldu, bunu herkes gördü.
Şimdi yeni birlik çağrısında bulunan Sn TUĞRUL UĞURLU ya bir fırsat verilmiştir.
Ödenmeyen Aidat borcları yüzünden derneğin düşürüldüğü maddi sıkıntının da aşılması için mesleğe saygısı olan herkesin özveride bulunması, aidatlarını ödemesi gerekiyor.
Hizmet bekleniyor ise bu gereklidir.
Gözlükçüler derneğin eski yöneticilerden artık ümidi için kalmadığı için derneğin de arkasında durmayı bıraktılar.
Çok gözlükçü bu yüzden dernekten soğuduğu gibi hem ilgisini ümidini kesti hemde aidatını ödemeyi erteledi.
Abdullah Aydın ise seçim yılı olduğu için aidatları talep etmiyerek kendine oy sağlama uğruna derneğin kasasını tamtakır bıraktı.
Hiç bir dernek aidatsız yaşayamaz.
Bu konuda derneğe destek vermek gözlükçülüğün geleceğine birliğine yatırımdır.
SGK ise dernek üyesi olma mecburiyetini aramayarak bu konu üzerinde derneklerin kuruluş amaçları aleyhine hareket ediyor.
Bütün dernekler bu uygulamanın kaldırılması için birlikte hareket etmelidirler.
Gözlükçülerin haklarını savunarak korumak üzere eski yönetimin yararlı hiçbir icraatını görmediğimiz için yeni yönetim bu tür beklentilerı karşılamak üzere görevlendirilmiştir.
Sn TUĞRUL UĞURLU Gözlükçülerin daha üst seviyede temsil edilmesi için federasyon ve konfederasyona katılım için beklediğimiz teşebbüsün yapılacağını müjdeliyor. Ancak bu safhada kalmamalı bu şekilde dernekler arası teşkil adilecek üst kurulda,alınacak kararlar ile taleplerimiz hem sağlık bakanlığı hemde SGK nezdinde dile getirilmelidir.
ABDULLAH AYDIN nın ayırımcılık yaparak dernekler arası yarattığı dağınık görüntü, ortadan kaldırılarak talepler tek elden dernekleri temsilen bu kurul tarafından uygulansın.
Bu konuda birlikte hareket etmenin önünde engel teşkil eden yönetim değişmiştir.
Sn Tuğrul Uğurlu BEYİN BU ÇAĞRISI ALKIŞI HAK EDİYOR.
Saygılarımla,
Ahmet DERMAN
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...
Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...
İnşallah birlik beraberlik içinde Allah “Oda” olmayı da nasip eder.
Haydi Tuğrul başkanım sayın Rıfat bey ,sayın Turgut Çakar, değerli büyüğümüz Mahmut Yetim,ve optisyenlik müesseseleri için mesaisini harcayan zorluk çıkarmayan zoru başaran bu insanlar oda olmak içinde tüm yüreklerinle çalışacaklarını canı gönülden diliyorum gözder,mergopder,istgörder,izgörder ve ismini sayamadığım dernekler haydi tek yumruk tek vucud olma zamanıdır.
Zafer
Selamlar. Ahmet Abinin dediklerine katılıyorum. Meslektaşlarımız elbette ki meslek örgütlerine kayıtlı olmanın gerekliliği olan aidatlarını yatırmalıdır. Çünkü meslek örgütlerinin reklamasyon harici en ciddi gelir kaynağı üyelerinden alacağı aidatlarıdır. Bir meslek örgütü “üyelerinden güç” alacaksa, bu güç maddi ve manevi bir aradadır. Tuğrul UĞURLU bey in başkan olması ile, mesleğimizin resmi kurumlar karşısında tek sesli bir hale kavuşacağını, TOOMD’nin de konfederasyon çatısı altına gireceğini tahmin ediyorum ve umuyorum. Ahmet abinin dediği gibi mesleği temsilen “tek kurul” dediği yapı da “ODA YAPISI” olmalıdır. Önümüzde “Eczacılık” mesleği gibi örnek almamız gereken bir sağlık mesleği var. İki meslek grubu da, devletle çalışan özel işletmelerin… Read more »
SAYIN AHMET DERMAN SİZE KATILIYORUM.AİDATSIZ HİÇ BİR DERNEK YAŞAYAMAZ. GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN DERNEĞİMİZİ KALKINDIRMAK ZORUNDAYIZ. BEN KENDİ NAMIMA YENİ GEÇİŞTE AİDAT ÖDENMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BELKİ BİR ÇOK KİŞİNİN HİÇ HOŞUNA GİTMEYECEK AMA EN AZINDAN HERKESİN VEREBİLDİĞİ MİKTARDA DERNEĞİNE BAĞIŞTA BULUNMASI GEREKMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SAYGILAR.