Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından devreye alındığı günden beri, meslektaşlarımız ve hastalarımız açısından sebep olduğu pek çok aksaklık ve sorun ile gündemdeki yerini korumaktadır. TÜBİTAK TARAFINDAN DESTEKLENEN (MEDULA SISTEMI KULLANIMINA KARŞI TUTUM ANKETİ) HAKKINDA Ankara, 21.02.2011 BÖLGE ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA Medula Eczane Provizyon Sistemi Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından devreye alındığı günden beri, meslektaşlarımız ve […]
21 Şubat 2011 - 15:16 'de eklendi.
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından devreye alındığı günden beri, meslektaşlarımız ve hastalarımız açısından sebep olduğu pek çok aksaklık ve sorun ile gündemdeki yerini korumaktadır.
TÜBİTAK TARAFINDAN DESTEKLENEN (MEDULA SISTEMI KULLANIMINA KARŞI TUTUM ANKETİ) HAKKINDA
Ankara, 21.02.2011
BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA
Medula Eczane Provizyon Sistemi Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından devreye alındığı günden beri, meslektaşlarımız ve hastalarımız açısından sebep olduğu pek çok aksaklık ve sorun ile gündemdeki yerini korumaktadır.
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından devreye alındığı günden beri, meslektaşlarımız ve hastalarımız açısından sebep olduğu pek çok aksaklık ve sorun ile gündemdeki yerini korumaktadır.
Birliğimiz tarafından başta ilgili Kurum ve Bakanlık olmak üzere, mümkün olan tüm kanallardan sorun dile getirilmekte ve çözüme katkı sağlayabilecek pek çok kurum ve kuruluş ile çeşitli görüşme ve çalışmalarda bulunulmaktadır.
Bu süreçte, Medula Sistemine yönelik olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Enformatik Enstitüsü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Sevgi ÖZKAN tarafından bir anket çalışması hazırlanmış ve anketin meslektaşlarımız tarafından cevaplanabilmesi yönünde Birliğimizden talepte bulunulmuştur.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen “Kullanıcı Teknoloji Benimseme Faktörleri: Yapısal Eşitlik Modeli Yaklaşımı ile Farklı Bağlamlarda Ampirik İncelemeler” isimli proje kapsamında, amacı “katılımcıların MEDULA sistemine yönelik tutum ve eğilimleriyle ilgili bilgi toplamak” olan ankete internet üzerinden, www.ii.metu.edu.tr/anket/medula adresinden erişilebilmektedir.
Anketin tüm içeriği araştırmayı yürüten öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerince hazırlanmıştır. Anketteki bazı tekrarlayıcı sorular ile bazı basit sorguların anket tekniğinin ve kullanılan standart anket formatının gereği olduğu bildirilmiştir. Ankette kimlik belirleyici hiçbir bilgi istenmemekte ve meslektaşlarımızın çalışmaya katılımının gönüllülük temelinde olması beklenmektedir.
Anket sonuçları yetkin araştırmacılar tarafından raporlanacak ve yayınlanacak olup; Birliğimiz tarafsız ve bilimsel bir çalışmanın sorunun saptanmasına ve çözüm bulunmasına olumlu katkı sağlayacağını değerlendirmektedir.
Bilgilerinizi, üyelerinizin ankete ulaşımları ve katılımları konusunda gerekli duyurunun yapılmasını rica ederim.
Saygılarımla
Ecz. Özgür ÖZEL
Genel Sekreter
Antakya Yayladağı’nda öğrencilere Beta Optik tarafından ücre...
Türkiye’ nin optik dijital dergisi, Tüm cihazlarda erişilebi...
"Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranların...
Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık ban...
Thélios azınlık hissesi planlarken, kalan hisseler kreatif d...
Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şuayip Birinci, yapılan bir...
Nemrut taş heykellerinden birine sanal ortamda giydirdiğimiz...
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal A...
Kod8 Yazılım Teknolojilerinden Optik Mağazaları İçin Yeni Dö...
Bu söyleşi çok ses getirecek. Mutlaka izleyin. Odaların ve B...