BIST 100
11.281,37 0,38%
DOLAR
42,6014 0,03%
EURO
49,5979 0,11%
GRAM ALTIN
5.746,60 -0,37%
FAİZ
38,29 0,42%
GÜMÜŞ GRAM
83,67 0,48%
BITCOIN
92.260,00 -0,44%
GBP/TRY
56,7045 0,07%
EUR/USD
1,1633 0,05%
BRENT
62,26 0,52%
ÇEYREK ALTIN
9.395,68 -0,37%
  • ANASAYFA
  • Gündem
  • Mahmut Yetim Vefatının 1. Yılında Duygusal Bir Törenle Anıldı

Mahmut Yetim Vefatının 1. Yılında Duygusal Bir Törenle Anıldı

Ankara Gözlükçüler Dernek Başkanı Mahmut Yetim, duygusal bir törenle anıldı. TOOMAD Başkanı Atilla Karip ve Güray Uğurlu’nun konuşmaları yürekleri burktu.

mezartasi

Sektörün Duayen İsmi, Meslektaşlarının Dualarıyla Anıldı

Ankara Gözlükçüler Derneği Başkanı olarak hizmet eden Mahmut Yetim, vefatının birinci yılında dostları, sevenleri ve sektör temsilcileri tarafından özlemle anıldı.

Karşıyaka Mezarlığı’nda Duygu Dolu Anlar

Optisyenlik camiasının saygın isimlerinden Mahmut Yetim, vefatının 1. yılında Ankara-Karşıyaka Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Yıllarca Ankara Gözlükçüler Derneği Başkanı olarak mesleğe büyük katkılar sunan Yetim, çalışma arkadaşlarının, meslektaşlarının ve dostlarının hafızasında iz bırakan önemli bir isim olarak anılmaya devam ediyor.

Tören, TOOMAD Genel Başkanı Atilla Karip tarafından organize edildi ve Türkiye’nin birçok şehrinden gelen optisyenler ile sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Anma programı, Mahmut Yetim’in hem mesleğe kattığı değeri hem de insanlığını bir kez daha hatırlattı.

Video 1 – Atilla Karip’in konuşması

“Biz Onu Mesleğe Adanmışlığıyla Hatırlıyoruz”

Törende konuşan TOOMAD Genel Başkanı Atilla Karip, Mahmut Yetim’in mesleğe olan bağlılığını şu sözlerle anlattı: “Mahmut ağabey, optisyenlik mesleğine ömrünü adamış bir liderdi. Birçok genç meslektaşın yetişmesinde payı var. Bizim için sadece bir başkan değil, bir ağabey, bir dosttu.”

Programın en duygusal anı ise Mahmut Yetim’in yakın dostu Güray Uğurlunun konuşması oldu. Sözlerine güçlükle devam eden Uğurlu, duygu dolu anlarda konuşmasını tamamlayamayarak kısa bir süre ara vermek zorunda kaldı. Bu anlar törende bulunan herkesi derinden etkiledi.

Video 2 – Güray Uğurlu’nun duygusal konuşması

Meslektaşları Birlikte Andı

Anma törenine Ankara Odası yönetim kurulu üyeleri, sektör temsilcileri ve Mahmut Yetim’i yakından tanıyan birçok meslektaş katıldı. Katılımcılar, Yetim’in mesleğe verdiği emekleri, vizyonu ve samimiyeti üzerine duygusal paylaşımlar yaptı.

Mahmut Yetim’in mezarı, dostlarının bıraktığı çiçeklerle donatılırken; törende yapılan dualarla, onun meslek camiasında bıraktığı güçlü iz bir kez daha hatırlandı.

“Onu Unutmayacağız”

Mahmut Yetim, dürüstlüğü, mesleğe olan bağlılığı, gençlere yol gösteren tavrı ve camiaya kattığı değerlerle anılmaya devam edecek. Sektör temsilcileri, önümüzdeki yıllarda da bu anma geleneğini sürdürmek istediklerini belirtti.

Optisyenlik camiası, Mahmut Yetim’in hatırasını yaşatmaya kararlı bir şekilde, birlik ve dayanışma içinde anma programını tamamladı.

Haber: Optisyenin Sesi – Özel Haber

Gözlükçülük sektörünün en köklü haber portalı

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Kasım 2025

Kasım 2025

Ekim 2025

Ekim 2025

Eylül 2025

Eylül 2025

Agustos 2025

Agustos 2025

Temmuz 2025

Temmuz 2025

Haziran 2025

Haziran 2025

Optisyenin Sesi Reklam