
6 bin 400 adet gözlük ile 2 bin adet markasız ayakkabı ve toplam bedeli 180 bin TL. olan malzeme yakalandı.
Kars'ın Kağızman ilçesinde jandarma ekiplerinin yapmış olduğu yol kontrolleri sırasında 180 bin TL'lik faturasız malzeme ele geçirildi.
Kağızman'da Jandarmanın yol kontrolleri sırasında Y.G.'nin kullandığı kargo aracında yaptığı aramada faturasız ve ithalat giriş belgesi olmayan bin adet ayakkabı, 6 bin 400 adet gözlük ile 2 bin adet markasız ve toplam bedeli 180 bin TL. olan malzeme yakalandı.
Şüpheli kargo aracı sürücü Y.G. ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan Y.G. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Kağızman'da 180 Bin Tl Değerinde Faturasız Malzeme Yakalandı başlıklı ve Kars'ın Kağızman ilçesinde jandarma ekiplerinin yapmış olduğu yol kontrolleri sırasında 180 bin TL'lik faturasız malzeme ele geçirildi. özetli haberi okudunuz.
kAYNAk : http://haber.optisyeninsesi.com/haberler/kars-kagizmanda-kacak-6400-adet-gozluk-yakalandi-6727.html
tabiki bu kadar kacak gözlük türkiyeye gelir. dernekler benzinlikte marketlerde internet aracılıgı ile emitasyon marka güneş gözlüklerinin satışına müdahale etmezlerse bu durum ortaya cıkar dernek başkanları ve ithalatçılar suclu devlet degil.bencilik ve koltuk savaşı bitmeden biz parakendecilrin hakını savunacak bir dernek veyönetim olmadımı bizlerdecan çekişiriz iflasın eşigine geliriz..getirenlerede helal olsun