Türkiye Oftalmoloji Derneğince, 27-28 Nisan 2019 tarihlerinde, Ankara Üni. Görme Araştırmaları ve Az Görme Rehabilitasyon Merkezi’nde, göz doktorlarına yönelik bir kurs düzenlenmiştir.
14 Mayıs 2019 - 10:57 'de eklendi.
Türkiye Oftalmoloji Derneğince, 27-28 Nisan 2019 tarihlerinde, Ankara Üni. Görme Araştırmaları ve Az Görme Rehabilitasyon Merkezi’nde, göz doktorlarına yönelik bir kurs düzenlenmiştir.
20. Esat Işık Uygulamalı Optik, Refraksiyon ve Az Görme Rehabilitasyonu’ konu başlığında düzenlenen ve 2 gün süren bu kursa, NOVAX olarak katılarak, üretimimiz olan ve konuyla da ilişkili, bazı özel gözlük camlarını tanıtma imkanı bulduk.
Firmamızı temsilen iş geliştirme müdürümüz Gökhan Telli de bir sunum gerçekleştirmiştir. Oftalmologlarımızın özellikle ilgisini çeken, Terapatik-Renk Süzer- özel filtreler, Free Form Bifokal camlar ve inovatif dış yüzey yapısı nedeniyle dünyaca buluş olarak kabul edilen, Nucleo 4D progresif camlar hakkında ve örnekler üzerinde bilgiler aktarılmıştır.
Göz hastalıkları alanında uzmanlığıyla tanınan değerli mesle...
Fransa’da göz sağlığı alanındaki yetki sınırlarına dair tart...
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...