Tüm ziyaretçilerimize, fuar standımızı ziyaret ederek, gösterdikleri nezaket ve teveccühe teşekkür ederiz.
02 Şubat 2019 - 0:02 'de eklendi.
25-27 Ocak 2019 tarihlerinde düzenlenen OPTI MUNCHEN 2019 Uluslararası Optik Fuarı’na bu yıl da katılarak, başarılı geçen bir fuara daha imza attık.
Almanya Distribütörlüğümüz yetkililerinin de hazır bulunduğu bu fuarda, firma ve markamız temsilinin yanı sıra, ülkemizi de temsil etmekten duyduğumuz gururu, bilhassa belirtmek isteriz.
Gerek Almanya içerisinden gelen optisyenleri, gerekse diğer ülke ziyaretçilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk.Bir çok farklı ülkede faaliyet gösteren distribütörlerimizle de buluştuğumuz fuarın, firmamız ve Novax markamızın bilinirliği ve reputasyonuna ciddi katkı sağladığına inanıyoruz.
Tüm ziyaretçilerimize, fuar standımızı ziyaret ederek, gösterdikleri nezaket ve teveccühe teşekkür ederiz.
Marcolin’in Türkiye’deki resmi distribütörü Merve Optik’tir....
Kurum ile Bankaların protokolleri sona erdiği için artık ban...
Ufukla yükseklik arasındaki farkı göremeyenler, kibirle bilg...
Venedik'teki tarihi Palazzo Flangini'de "The Lens of Time – ...
Göz hastalıkları alanında uzmanlığıyla tanınan değerli mesle...
Fransa’da göz sağlığı alanındaki yetki sınırlarına dair tart...
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...