Antalya’ nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından yapılan baskında piyasa değeri 1 milyon TL olan 15 bin adet gözlük ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
10 Mart 2016 - 14:40 'de eklendi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından yapılan baskında piyasa değeri 1 milyon TL olan 15 bin adet gözlük ele geçirildi.
Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesinde ikamet etmekte olan İ.E. isimli şahsın evinde gümrük kaçağı malzeme olduğu ihbarını alan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararının ardından evde arama yaptı.
Yapılan aramada piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon Türk Lirası olduğu belirlenen 15 bin adet gümrük kaçağı güneş gözlüğü ve 100 adet kulaklık ele geçirdi.
İ.E. jandarmadaki sorgusunun ardından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilirken, gümrük kaçağı gözlük ve kulaklıklar Antalya Gümrük Muhafaza Müdürlüğüne teslim edildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...
Meslek kodu bilgisini ekrandan ekleyecek olan işverenler, me...