Medeniyetten nasip almamış biçimde şahsıma karşı yaptığı ağır hakaretten ötürü açtığım hakaret davasını kazandım.
24 Aralık 2024 - 12:08 'de eklendi.
Bir densiz ağzı bozuğun medeniyetten nasip almamış biçimde şahsıma karşı yaptığı ağır hakaretten ötürü açtığım hakaret davasını kazandım.
Sözde akıl hocalarının tetikçiliğini yapan, karanlıktan beslenen, sözde hocacıkların olmayan fikirleriyle hareket sahası belirleyen bu zatın, boyunun ölçüsünü bilmemesi ise cehaletin tam da daniskasıdır.
Bu zafer, adaletin kısmen de olsa tecelli ettiğini gösteriyor. Herkes ağzından çıkan lafa dikkat etmeli; yoksa sonuçlarına katlanır.
Gerçi bahsi geçen şahsın toplum önünde olan biri olmasa bile, söyledikleri sözlerin sorumluluğunu taşıması şart. Bu olay, kimsenin başkasına hakaret ederek paçayı sıyıramayacağını kanıtladı.
Umarım bu karar, başkalarına da ders olur.
Aksi halde enselerinde boza pişirmeye devam edeceğim.
Elde ettiğim tazminat miktarı ile bu dosyadan elde edilecek tüm alacaklar sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımına harcanacaktır.
Mahkeme Kararı için tıklayınız.
Atilla Karip
Toomad Genel Başkanı
Her yıl binlerce kişi gözlüklerinden kurtulmak için LASIK'e ...
Trump’ın Çin’e yönelik tarifeleri gözlük fiyatlarını doğruda...
Gözlük… Kimi zaman bir ihtiyaç, kimi zaman bir tarz ifadesi....
Bugün birliğin başında olanlar şunu bilmeli: Siz sektörü tem...
2024 mali yılına ilişkin bireysel ve konsolide mali tablolar...
ZEISS Hindistan, yerel iş ortağı göz sağlığı uzmanları (ECP'...
Vatandaşın cebi yanıyor, gözlüğü bulanıyor. Sosyal Güvenlik ...
Tüketicilerin kalite ve marka odaklı tercihleri, ithalat rak...
Kering Eyewear, endüstriyel gelişim stratejisinin bir parças...
Almanya'nın Schwaebisch Gmuend kentinde bulunan, köklü Menra...