Etik dışı pazarlama ve reklamlara karşı kararlı duruşumuzu üyelerimizden aldığımız güçle sonuna sürdüreceğimizi tüm meslektaşlarımızın kamuoyunun bilgisine sunarız.
22 Eylül 2021 - 19:05 'de eklendi.
ETİK DIŞI PAZARLAMA VE REKLAMLARLA MÜCADELEMİZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK.
Değerli Meslektaşlarımız,
İlimizdeki bazı özel göz hastanelerinin etik dışı reklam çalışmaları ve faaliyetlerine ticari bir görünüm vermeye devam etmeleri, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna yaptığımız birçok müracaata rağmen internetten yasal olmayan bir şekilde kontak lens satışının devam ettirilmesi üzerine, vatandaşlarımızı göz ve görme sağlığı konusunda bilinçlendirmek amacıyla kamu spotu niteliğinde odamız bölgesinde yolcu yoğunluğu yüksek olan ve güzergâhı uzun olan minibüslere odamızca reklam verilmiş ve odamızın sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye yönelik görseller hazırlanarak sizlerle ve vatandaşlarımızla paylaşılmaya başlanılmıştır.
Etik dışı pazarlama ve reklamlara karşı kararlı duruşumuzu üyelerimizden aldığımız güçle sonuna sürdüreceğimizi tüm meslektaşlarımızın kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
Konya Optisyen ve Gözlükçüler Odası
Göz hastalıkları alanında uzmanlığıyla tanınan değerli mesle...
Fransa’da göz sağlığı alanındaki yetki sınırlarına dair tart...
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...