Başkan Cenk Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Karaoğlan’ın T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem Ziyareti
24 Aralık 2020 - 13:15 'de eklendi.
24.12.2020 tarihinde Ankara Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Cenk Gültekin ve yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Karaoğlan, Dışişleri bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun referansı ile, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem’i makamında ziyaret etmişlerdir.
SGK çerçeve sürelerinin yetişkinlerde 2, çocuklarda 1 yıla düşürülmesi ve fiyat iyileştirme konusunda sunum yaparak hazırlamış oldukları dosyayı kendisine teslim ettiler.
Çok verimli bir toplantı olduğuna vurgu yapan Cenk Gültekin, SGK’dan sorumlu Bakan Yrd. Ahmet Erdem’in konuyla ilgili ayrıntıları SGK Başkanı İsmail Yılmaz ve Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Mustafa Özderyol Bey ile tekrar görüşeceğini ve kendileriyle önümüzdeki günlerde online dahi olsa tekrar görüşme yapılacağını bildirdi.
Öğrenciler meslek öğrenmek için girdikleri stajlarda temizli...
Uzmanlara göre Türkiye’de güneş gözlüğü satışlarının yaklaşı...
Danıştay kararı sonrası ithalatçılar çıkmazda: Belgeler alın...
Del Vecchio’nun mirasçıları arasında artan bir çoğunluk, hol...
Fransa, gözlük gibi sağlık ekipmanlarının reklam yoluyla tic...
Gelir İdaresi Başkanlığınca ”İlaç ve Tıbbi Cihaz Teslimlerin...
Optisyenlik mesleğine gönül vermiş, sektörde ve akademide ön...
Sıcak hava yalnızca konforsuzluk yaratmıyor, göz sağlığını d...
Gözler şimdi önümüzdeki hafta yapılacak komisyon toplantısın...
Uzmanlar, “Kullanım süresi geçmiş lensler, enfeksiyon, korne...