İçinde bulunduğumuz bu zor günleri mesleki dayanışma çerçevesinde hep birlikte aşacağımız inancı ile mücbir sebep hali ortadan kalkıncaya kadar yardımcı olunması hususunda gereğini talep ederiz.
21 Mart 2020 - 22:57 'de eklendi.
Sn. Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme İmalatçı, İthalatçı, Bayisi
Tüm dünyaya yayılan ve insan sağlığını tehdit eden COVID-19 virüs salgını sebebiyle Odamız bölgesinde Konya-Karaman ilinde faaliyet gösteren Optisyenlik Müesseselerinde verilen sağlık hizmetleri durma noktasına gelmiştir.
Tüm bu olumsuz koşullara rağmen meslek mensuplarımız halkımıza, ailelerine, yakınlarına, çalışanlarına ve iş ortağı olarak gördüğümüz tıbbi cihaz satış deponuza olan maddi manevi sorumluluk ve ödevlerini yerine getirmek ve kamu sağlığı hizmetini aralıksız devam ettirmek adına, sağlık hizmet sunumuna devam etmektedirler.
Korona Virüs salgını kişilerin iradesi dışında meydana gelen bir bilinmezlik hali olmasından dolayı Sn. Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan açıklamada; Korona Virüse karşı alınan ekonomik tedbir ve virüsün yayılmasına karşı alınan tedbirler kapsamında Nisan, Mayıs, Haziran aylarında temerrüde düşen firmaların kredi siciline (mücbir sebep) notu’’ düşüleceği belirtilmiştir.
İçinde bulunduğumuz bu zor günleri mesleki dayanışma çerçevesinde hep birlikte aşacağımız inancı ile mücbir sebep hali ortadan kalkıncaya kadar Odamız bölgesinde Konya-Karaman illerimizde faaliyetlerini yürüten Optisyenlik Müesseselerinden ödeme zorluğu yaşayan meslek mensuplarımızın deponuza olan ödemelerinde erteleme ve yapılandırma yapılması suretiyle yardımcı olunması hususunda gereğini talep ederiz.
Bilgilerinize, saygılarımızla
KONYA OPTİSYEN-GÖZLÜKÇÜLER ODASI
Başkan
Hüseyin Fatih İŞÇİMEN
Fransa’da göz sağlığı alanındaki yetki sınırlarına dair tart...
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Suç İşlemek Am...
Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisind...
Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, sab...
Miyopiye Karşı Güçlü Bir Silah: 2025 Çin Optometri ve Oftalm...
İtalya’nın savaş sonrası en parlak sektör başarılarından bir...
Bu dönüşüm, kullanıcıların işlevlere uygulama olarak erişip,...
Camianın sesi mi, yoksa boşluğun yankısı mı?...
Her ne derseniz deyin; ruhsatsız, vergisiz, denetimsiz ve sa...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2018 yılında yürürlüğe giren “...