Optisyenin Sesi

Büyük bir fırsat kaçtı.

Yıllardır, optisyenlerin sürekli gündeme getirdiği, “İstihdam” Semineri yeterli katılımcı olmayışı nedeniyle iptal edildi.

Bu Haber 01 Haziran 2016 - 12:54 'de eklendi ve 3246 kez görüntülendi.

Büyük bir fırsat kaçtı.

İstihdam konulu seminer iptal edildi. 

Optisyenler kendilerine sunulan fırsatı değerlendiremedi.

1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler günü nedeniyle organize edilen ve bu özel günde de sektörün optisyenlerinin en büyük sorunlarından birisi olan İstihdam gündem konusu olarak seçilmiştir.

Toplantıya, farklı şehirlerden gelen Akademisyenler, Ankara ve İstanbul dan katılan Kamu temsilcileri, Sektörün tedarikçi temsilcileri, Konfederasyon yönetim kurulu, İTO Meslek komitesinin katılımları ile gerçekleştirilecek toplantıya katılımın yetersiz oluşu nedeniyle toplantı iptal edilmiştir.

Toplantıya yeterli ilgiyi göstermeyen Optisyenlerin, demek ki istihdam gibi bir sorunu olmadığı görüşü ortaya çıkmıştır.

Optisyenlerin, kendilerini ilgilendiren önemli bir sorun için bile katılım sağlayamayışı, Toplantıya katılan kamu temsilcilerinin de İstihdam’ ın bu sektör için bir sorun olmadığı görüşünde birleşmesine neden olmuştur.

BENZER HABERLER
YORUM YAPMAK İSTERMİSİNİZ?(2 Yorum)
Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Numan AYDIN
Numan AYDIN
5 Haziran 2016 11:27

”Namazda gözü olmayanın, ezanda kulağı olmaz” demiş büyüklerimiz. Bir istihdam söz konusu olacaksa bunun kaderini tek bir toplantıya baglamaları çok komik degilmi sizcede. Toplantıya katılmaya niyetlenen yetkili arkadaslara sormak lazım, daha önce hangi kamu personellerine böyle bir toplantı yapılıp da alım kararı çıkarmışlar. Şahsen ben; doktorlar, hemşireler, çöpçüler vs. memurlar için böyle bir toplantı duymadım hiç ve eğer yapılmışsa da eminim ki şu anda memur vazifesinde olanlardan bir kişi bile katılmamışdır. Yani işin Türkçesi, icraatte bulunmayacakların bahanesi de çok olacaktır tabiiki.

Samet altun
Samet altun
4 Haziran 2016 15:21

Bende bir optisyen adayiyim ama boyle bir toplantidan haberim olmadi.oldugunu var sayalim optisyenlerin magazalarindan ayrilmasi lavaboya bile gitmekten cekindigi bir donemde optisyenleri mesai saatleri icerisinde cagiracaksiniz sonrada optisyenlerin ististam diye bir derdi olmadigi anlasildi diyeceksiniz.birazda sucu kendinizde aramaya ne dersini.hatirlarsanuz cok degil 1.5. 2 ay once yine istanbul ticaret odasinin katkilariyle optisyenlerle ilgili bir calisma oldu ve salonu dolduramazsiniz denilen ortamda salon tika basa doldu.demekki mesele uzum yemek degil bagciyi dovmek.siz opyisyenleri kotuleyin gelmediler falan diye ama bide diger yonden bakin millet nasil istenildiginde guzel bir organizasyon oldugunda gittigini gorun.

Optisyenin Sesi
sosyalsosyalsosyalsosyalsosyalsosyal