Kaymakamlıklara bağlı İlçe Tütün Denetim Ekiplerince “SİGARA İÇİLMEZ “ yazılarının kontrolü yapılmaktadır.
09 Mart 2017 - 11:20 'de eklendi.
Değerli Meslektaşlarımız,
Kaymakamlıklara bağlı İlçe Tütün Denetim Ekiplerince “SİGARA İÇİLMEZ “ yazılarının kontrolü yapılmaktadır.
Optisyenlik Müessesesinde eskidiği için kaldırılan veya tekrar asılması unutulan yazıların yenilenerek konulması gerekmektedir. Optisyenlik Müessesesinde Tütün ürünlerinin kullanımının yasak olduğu kapalı alanlara girdiği için uyarıcı levhaların bulunması mecburiyeti vardır.
04.07.2012 tarih ve 6354 sayılı kanunla “uyarı cezası “ kaldırılmış olduğundan Tütün Kontrol Bürolarınca 4207 Sayılı Kanunun 5. Maddesine dayanarak 1.766 liralık idari para cezası uygulanmaktadır. Uyarı kalktığı için herhangi bir şikayette doğrudan idari para cezası uygulanmaktadır.
Mağduriyet yaşamamak için “SİGARA İÇİLMEZ “ levhalarının Optisyenlik Müesseselerinizin görülür yerine asılmış olduğunun kontrolünü yapmanız, eğer yoksa kırtasiyelerden temin edilerek yenilenmesini, bulamadığınız takdirde aşağıdaki adresten renkli yazıcı çıktısı alarak görünür bir yere asılmasını önemle dikkatinize sunarız.
Optisyenlik Müesseseseleriniz için örnek levhanın son hali için tıklayınız.
Gelecekte renk körlüğü olan kişilerin kırmızı ve yeşili ayır...
Türkiye'nin gözlük üretim üssü haline gelen Erzirve Optik, İ...
Her çerçeve, her cam, o sessiz ustaların ellerinden geçip bu...
20 Nisan 2025 günü, Türk optik camiası için unutulmaz bir ve...
“Optisyenlik müesseselerinde, gözlük camı, çerçevesi ve kont...
Depremler, sadece fay hatlarını değil, toplumsal refleksleri...
“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin ...
Eğer optik sektöründe çalışıyorsanız, anketime katılarak hem...
Mekânın cennet olsun sebebi hayatım Gözlükçübaşı Sedat Hoca ...
Kendilerini ve mesleğimize kazandırdıklarını iyi duygularla ...