Optisyenin Sesi

Elazığlı Meslektaşlarımızla Harput’ ta Kahvaltı

Elazığ Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği Başkanı ve GOK yönetim kurulu üyesi Sn. Abdullah Evliyaoğlu, 06.02.2014 Perşembe günü bölgedeki meslektaşların katılımı ile Harput’ ta kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya İstanbul’ dan Elazığlı meslektaşları ziyarete gelen GOK ve Türkiye Optik, Optometrik meslekler derneği başkanı Sn. Turgut Vardi, Optik Koop yönetim kurulu başkanı Sn. Şahap Sabri Tuzal, İstanbul Ticaret Odası […]

Bu Haber 07 Şubat 2014 - 23:55 'de eklendi ve 1661 kez görüntülendi.

Elazığlı Meslektaşlarımızla Harput’ ta Kahvaltı

011Elazığ Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği Başkanı ve GOK yönetim kurulu üyesi Sn. Abdullah Evliyaoğlu, 06.02.2014 Perşembe günü bölgedeki meslektaşların katılımı ile Harput’ ta kahvaltı düzenledi.

Kahvaltıya İstanbul’ dan Elazığlı meslektaşları ziyarete gelen GOK ve Türkiye Optik, Optometrik meslekler derneği başkanı Sn. Turgut Vardi, Optik Koop yönetim kurulu başkanı Sn. Şahap Sabri Tuzal, İstanbul Ticaret Odası Gözlükçülük meslek komitesi başkanı ve Optisyenin Sesi Editörü Sn. Orhan Küreli katılmıştır.

002

Elazığlı meslektaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı buluşmasında meslektaşlarımız Elazığ Manzarası eşliğinde kahvaltı yapıp sohbet imkanı buldu.

011

Kahvaltı sonrası içilen çetene kahvesi ile yapılan sohbette sektörel sorunlarımız konuşuldu.

GOK ve Türkiye Optik, Optometrik meslekler derneği başkanı Sn. Turgut Vardi ise, “Gözlükçülerin sosyal alanda da her yerde olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu sebeple meslektaşlarımızla kahvaltıda buluşmak istedik, Emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

BENZER HABERLER
YORUM YAPMAK İSTERMİSİNİZ?(Yorum Yok)
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Optisyenin Sesi
sosyalsosyalsosyalsosyalsosyalsosyal