Optisyenin Sesi

Barkod Kaosu – Numan HOCAOĞLU

Numan Hocaoğlu – Kulaktan dolma yetersiz bilgilendirilmeler le, özellikle sektördeki tedarikçilerimizin ne durumlara düştüğü herkesçe aşikar bilinmektedir. Sektörümüz açısından fevkalade önem arz eden bu haberden, yeni haberdar oldum. .Kulaktan dolma yetersiz bilgilendirilmeler le, özellikle sektördeki tedarikçilerimizin ne durumlara düştüğü herkesçe aşikar bilinmektedir. . Bu KAOSUN tam ortasında Sn. Konfederasyon başkanının konu ile ilgili üst düzey […]

Bu Haber 18 Aralık 2011 - 23:56 'de eklendi ve 1227 kez görüntülendi.

Barkod Kaosu – Numan HOCAOĞLU

Numan Hocaoğlu – Kulaktan dolma yetersiz bilgilendirilmeler le, özellikle sektördeki tedarikçilerimizin ne durumlara düştüğü herkesçe aşikar bilinmektedir.

Sektörümüz açısından fevkalade önem arz eden bu haberden, yeni haberdar oldum.

.Kulaktan dolma yetersiz bilgilendirilmeler le, özellikle sektördeki tedarikçilerimizin ne durumlara düştüğü herkesçe aşikar bilinmektedir.

.

Bu KAOSUN tam ortasında Sn. Konfederasyon başkanının konu ile ilgili üst düzey muhatapları ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde tedarikçi meslektaşlarımızın sıkıntılarına geçici de olsa yaptığı psikolojik katkılarından dolayı, ekibine ve emeği geçenlere tebriklerimi sunarım.

Optisyeninsesi Haber

Numan HOCAOĞLU

BENZER HABERLER
YORUM YAPMAK İSTERMİSİNİZ?(Yorum Yok)
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Optisyenin Sesi
sosyalsosyalsosyalsosyalsosyalsosyal