Tıbbi cihaz Kurumunun, sürekli sağlık reklamlarının yasak olduğu ile ilgili duyurularda bulunmasına rağmen, bazı meslektaşlarımız bu alışkanlıklarından vazgeçemiyor.
15 Aralık 2016 - 15:40 'de eklendi.
Optisyenlik müessesesinin vitrininde mesleki faaliyete ilişkin bilgiler dışında satışa sunulan mal ve hizmetlerin satış teknikleri ve pazarlamasına yönelik herhangi bir bilgi bulunamaz.
Optisyenlik müessesesinin vitrininde mesleki faaliyete ilişkin bilgiler dışında satışa sunulan mal ve hizmetlerin satış teknikleri ve pazarlamasına yönelik herhangi bir bilginin bulunamayacağı, reçete ile satılan optisyenlik ürünleri hakkında da kampanya yapılamayacağı, ancak güneş gözlüklerinin tamamen ticari bir olgu içerisinde değerlendirilmesi gerekmektedir.
Reklamlar ile ilgili hususlara aykırı hareket eden müesseselerle ilgili bir durumun tespiti halinde gerekli cezai işlemlerin yapılabileceği yasa da net bir şekilde belirtilmiştir. Uşak Festiva da bir müessesenin vitrininin görselini sizlerle paylaşıyoruz. Sadece bu sefere mahsus firma ismini kapatıyoruz. Ama bir sonraki (hangi şehirden gelirse gelsin) gelen bu şekildeki firmaları hem afişe edecek, hemde ilgili kurumlara gerekli şikayetleri yapacağız.
Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat alan optisyenler, belediyeden a...
Optik sektörünün dünya devi EssilorLuxottica, bu vizyonla Gü...
Son günlerde sektörümüzde yaşanan gelişmeler, aslında uzun y...
Yıllardır geceleri direksiyon başına geçmeleri yasaklanan mo...
Optisyenlik mezunları için lisans tamamlama hakkı yıllardır ...
Ankara’da faaliyet gösteren gözlükçüler, uzun yıllardır iş b...
Türkiye’ nin optik dijital dergisi, Tüm cihazlarda erişilebi...
Anayasa Mahkemesi’nin iptal ettiği maddeler düzeltilerek haz...
ABD’nin ağırlaştırdığı gümrük tarifeleri, İtalyan gözlük end...
Puanlar yükseliyor, ilgi sürüyor ama iş bulmak zorlaşıyor. O...