Ruhsat süreçleri tamamlanmayan firmaların kayıt bildirimleri reddedilecektir.
11 Ekim 2016 - 15:04 'de eklendi.
Tıbbi cihaz satışı yapan (Cam, çerçeve, kontaktlens) firmaların 15/05/2014 tarihli ve 29001 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği kapsamında ruhsatlandırılması gerekmektedir.
Yıl içinde eğitimlerini alarak, Sorumlu müdür ile satış ve tanıtım elemanlığı için belgelerini alan firma yetkililerinin, bu belgelerle İl sağlık müdürlüklerine müracaat ederek Ruhsatlarını yenilemeleri gerekmektedir.
Mağduriyet yaşamayın.
Halen yeni ruhsat için müracaat etmemiş, yeni ruhsatını almamış tedarik firmalarına TİTUBB bir duyuru yayınladı.
Ruhsat süreçleri tamamlanmayan firmaların kayıt bildirimleri reddedilecektir.
09.09.2016 saat 18:00 itibariyle TİTUBB sistemine Firma Kayıt İşlemleri 15/05/2014 tarihli ve 29001 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği kapsamında İl Sağlık Müdürlüğünden Ruhsat almış firmalar tarafından yapılabilecek olup, ruhsat süreçleri tamamlanmayan firmaların kayıt bildirimleri reddedilecektir.
Ruhsat İçin Gerekli Belgeler
15.05.2014 tarihli resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 29001 sayılı “Tıbbi Cihaz Satış, Reklam Ve Tanıtım Yönetmeliği” ile “Vücut Dışında Kullanılan (İn Vitro) Tıbbi Cihazları Yönetmeliği” kapsamına giren cihazların satış, reklam ve tanıtım faaliyetleri ile bu faaliyetleri yürüten gerçek veya tüzel kişileri kapsar.
Uzmanlara göre çözüm, sadece daha fazla okul açmak değil; me...
Hükümetin 100 Euro’luk doğrudan destek programı, yaz ayların...
Gözlüklerin yurda yasa dışı yollarla sokulduğu ve ticari ama...
Gaziantep Optikçiler Derneği’nden Birlik ve Beraberlik Mesaj...
Türkiye’ nin optik dijital dergisi, Tüm cihazlarda erişilebi...
Çinli Bilim İnsanları Kızılötesi Görüşe Sahip Lens Geliştird...
Gözlükler, günlük kullanım için optimize edilmiş olup, kulla...
Gerçek şu ki, gözlük ve kontakt lensler halen görme bozukluk...
Süreyi geçirmeyin, hizmet devamlılığı ve hasta memnuniyeti i...
Almanya Gözlükçüler Birliği (ZVA), Yazılı olarak yapmış oldu...